Kocaeli üniversitesi büyesindeki işçi personel ihtiyacı için İŞKUR üzerinden alım yapacağını belirtti. 15 Haziran 2020 tarihi ile resmi Gazete'de yayımlanmış ilana göre 132 Kişilik kadro ile alım yapılacak. Alımlar en az ilköğretim mezunu olan adaylar için geçerli ollacak olup haberimizde alım kadrolarını sizlere aktarıyoruz.

ALIM YAPILACAK KADROLAR NEDİR?

Kocaeli üniversitesi Bünyesine, İlkokul, Lise ve Ön Lisans mezunu olan adaylar arasında alım yapılacak. Bu yönde alımlar, Güvenlik Görevlisi, Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı, Klinik Destek Elemanı ve Temizlik Görevlisi pozisyonlarında yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

1. Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak.

2.18 yaşını tamamlamış olmak.

3. Son başvuru tarihi itibariyle, başvuru yapılacak kadrolarda belirtilen öğrenim düzeyinde bir okuldan mezun olmak ve istenilen diğer sertifika / belgelere sahip olmak.

4. Kamu Haklarından Mahrum bulunmamak.

5. Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,

6. Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara ya da terör örgütlerine üyeliği, mensubiyeti veya iltisak yahut bunlarla irtibatta bulunmamak.

7. Adayların çalıştırılacağı meslek kolunda çalışmasında ve görevini devamlı olarak yapmasında sakınca olmadığına dair durumunun tam teşekküllü hastaneden alınan sağlık raporu ile belgelendirmek.

8. Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak)

9. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

10. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak.

BAŞVURULAR:

Kocaeli Üniversitesi personel alımı başvuru süreci 15 haziran 2020 tarihi ile başlamış olup en geç 19 Haziran 2020 tarihine kadar devam edecketir. Adaylar başvuru yapabilmeleri için öncelikle belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Sonrasında Türkiye İş Kurumuna şahsen vya Elektronik ortamda İŞKUR adresine yapılacak. İŞKUR başvuruları hakkında detaylı bilgiye aşağıdan ulaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABER: İŞKUR Aracılığı ile Kamu ve Özel İş İlanlarına Nasıl Başvuru Yapabilirim?