Resmi Gazete ve İŞKUR Kamu İlanları yayımlandı. 12 Temmuz 2021 tarihi ile yayımlanmış olan Memur Alımı ilanlarına göre Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Lisans Mezunu Memur Alımı yapacağını bildirdi. Lisans Mezunu Memur Alımı için KPSS'den en az 60 puan almış olmak gerekiyor. Peki Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Memur Alımı detayları nelerdir? Kimler başvuru yapabilecek? tüm detayları siz değerli okurlarımız ile paylaşıyor olacağız.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: İstanbul Üsküdar Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü

Çalışma Şekli: Daimi / Tam Süreli,

İşveren Statüsü: Kamu

Bu kapsamda Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesine 1 Büro Memuru Alımı yapacak. Başvuru yapacak adayların Lisans Mezunu olmaları ve KPSS'den puan almış olmaları gereklidir.

KPSS ŞARTI:

Adayların 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

  • Üniversitelerin; Radyo, Televizyon ve Sinema, Gazetecilik, Sinema ve Televizyon, Televizyon Haberciliği ve Programcılığı, Basın Yayın, Yeni Medya, Medya ve İletişim, Yeni Medya ve İletişim, Görsel İletişim Tasarımı, İletişim Tasarımı ve Yönetimi, İletişim Bilimleri, İletişim ve Tasarım bölümlerinden birinden lisans düzeyinde mezun olmak,
  • Tercihen grafik tasarım ve video montaj programlarına hakim olmak,
  • Tercihen yabancı dil (İngilizce) biliyor olmak,
  • MS Office programlarını bilmek,
  • İŞKUR’da ilan edilen iş gücü talebinin son başvuru tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak,

BAŞVURUKAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Kıyı Emniyetine Personel Alımı için adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 12 Temmuz 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 4 gün içerisinde yani 16 Temmuz 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını sadece Türkiye İŞ Kurumu aracılığı ile Elektronik ortamd gerçekleştireceklerdir. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için ve başvuru yapabilmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

BAŞVURU KILAVUZU

İŞ İLANI NUMARASI: İş İlan No (00006140925)

Editör: TE Bilisim