Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 32 memur alımı yapacak. Türkiye İş Kurumu İnternet sitesi üzerinde yayımlanmış olan memur personel alımı ilanına göre Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda olmak üzere alım yapacak. Söz konusu ilan için başvuru süreci başladı. Peki alım yapılacak kadrolar ve başvuru şartları nedir?

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI:

Adayların öncelikle bazı genel nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Bu kapsamda " Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, 36 yaşını doldurmamış olmak" gibi şartlar aranacak.

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesine 32 kişilik boş kadro ile  3 farklı alanda alım yapacak.

  • 10 Deniz Trafik Operatörü,
  • 2 Mühendis,
  • 22 Büro Memuru,

ÖZEL ŞARTLAR:

Deniz Trafik Operatörü: Denizcilik alanında lisans düzeyinde eğitim veren yüksek öğretim kurumlarından birinden mezun olmak.

Büro Personeli: Alanına göre farklı bölümlerden ön lisans ve lisans mezunu olmak.

Mühendis: Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Adli Bilişim Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Matematik Mühendisliği bölümlerinden birinden lisans düzeyinde mezun olmak.

KPSS 60 PUAN ŞARTI VAR!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü memur ve personel alımları için adaylardan Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP1 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacak.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanan ilana göre başvuru süreci 17 Ağustos 2020 tarihi itibari ile başladı. adaylar başvurularını en geö 4 gün içerisinde yani 21 Ağustos 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başuvurular sadece esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim