Karayolları Genel Müdürlüğü farklı kadrolarda işçi personel alımı için ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre Büro Personeli Alımı ve işçi alımı yapılacak. Alımlar Konya, Erzurum ve Şırnak, Afyonkarahisar illerinde yapılacak. Ayrıca Ön Lisans mezunu personel alımı yapılacak. Peki ilanların detayları nedir? Kimler başvuru yapabilir?

ENGELLİ ALIMI İLAN DETAYLARI:

Karayolları Genel Müdürlüğü Engelli olarak Şırnak'tra 2 Düz beden işçisi ve Erzurumda 3 Büro Perosneli alımı yapacak.

ESKİ HÜKÜMLÜ PERSONEL ALIM DETAYLARI:

Eski Hükümlü veya Terörö Mağduru olan adaylardan  Afyonkarahisarda 2 Beden İşçisi, Konya'da 1 işçi ve Erzurumda 1 Büro Personeli alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- Kamu haklarından mahrum olmamak,

- Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak( engelli olduğunu raporlamak ),

- Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak ( Eski Hükümlü olduğunu belgelemek ),

- KPSS ve EKPSS girmiş olmak ( Taban Puan Yok )

- Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,

- Adayların vardiyalı ve arazide çalışmaya engel durumunun olmaması gerekmektedir. (İşe Alınacak işçi Düz İşçi unvanlı işçi pozisyonunda çalışacaktır.)

- Adayların, başvurunun son günü itibarıyla ihtiyaç duyulan unvana uygun olarak talep edilen eğitim durumu ve özel şartlara haiz olması gerekmektedir.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

KGM işçi Personel alımı için adaylar başvurularına başlayabilecekler. Bu yönde başvurular 29 Haziran 2002 tarihi ile 03 Temmuz 2020 tarihleri arasında alınacak. Başvurular sadece İŞKUR aracılığı ile yapılacak olup E-Şube ye giriş yaparak KARAYOLLARI şeklinde aratmanız şeklinde ulaşacaksınız.

KGM Engelli Alımı Tam Metni

KGM Eski Hükümlü Alımı Tam Metni

Editör: TE Bilisim