İŞKUR 19 Nisan 2022 tarihli işçi alımı ilanları geldi. Az Önce Yayımlanmış olan ilana göre Karayolları Genel Müdürlüğü 12. Bölge Müdürlüğünde eksikliğini karşılamak üzere İşçi alımı yapacağını paylaştı. KGM İşçi alımları Ağrı ilinde gerçekleştirilecek olup sadece Engelli adaylar başvuru yapabilecek. Peki adaylardan aranan başvuru şartları nelerdir? Nasıl Başvuru yapılacak?

Kamu İşçi Alımı Detayları Nelerdir?

Alım Yapacak Kurum: Karayolları Genel Müdürlüğü 12. Bölge Müdürlüğü

Çalışma Şekli: Daimi / Deneme Süreli

İşveren Statüsü: Kamu

Alım Yapılacak Kadro: Beden İşçisi ( Genel )

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Engelli İşçi alımı ilanına başvuru yapmak isteyen adaylar öncelikle Engelli olduğunu gösterir belgeye sahip olmaları ve İŞKUR'a Engelli kaydı olması gereklidir. Genel Başvuru şartları ise,

T.C. vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 18 yaşını tamamlamış be 35 yaşından büyük olmamak, Kamusal haklarından mahrum bırakılmamış olmak, Görevine engel olabilecek herhangi bir engeli olmamak, Askerlik ile ilişiği olmamak" gibi nitelikler aranacak.

Başvurular İŞKUR'da Başladı!

KGM İşçi alımı başvıuru süreci İŞKUR'da başladı. 19 Nisan 2022 tarihi ile başlamış olan başvurular 6 gün sürecek olup en geç 25 Nisan 2022 tarihine kadar devam edecektir. Başvurular sadece " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresi üzerinden İş İlan No (00006727439) ile gerçekleştirilecektir.

Karayolları 224 Personel Alımı Devam Ediyor!

Karayolları Genel Müdürlüğü KPSS Tercih kılavuzu ile bünyesine Ön lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden 224 kamu personeli alımı yapacak. Alımlar KPSS 2022/7 kapsamında yapılıyor. Başvuru şartları ve Tercih kılavuzları için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsinz.

Editör: TE Bilisim