Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan işçi alımı ilanına göre Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı şube müdürlüğünde görevlendirmek üzere İşçi Alımı yapacak. Söz konusu ilan Kamu İŞKUR ilanları kısmında yayımlanmış olup başvuru süreci başlamıştır. Bu doğrultuda ilan hakkında detayları sizlere aktarıyoruz.

İLANIN DETAYLARI:

Karayolları Genel Müdürlüğü ( KGM ) bünyesine Eski Hükümlü TMY kapsamında olmak üzere 5 kişilik kadro ile işçi personel alımı yapacak.

Alım Yapacak Kurum: Karayolları 13. Bölge Müdürlüğüne Bağlı işyerleri

Çalışma Şekli: Daimi / Tam Zamanlı

İşveren Statüsü: Kamu

Bu kapsamda Karayolları Genel Müdülüğüne 13. Bölge Müdürlüğünde görevlendirmek üzere 5 kişilik boş kadro ile İşçi ( Aşçı ) Alımı yapılacak. Aşçı Alımı için adayların bazı nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Karayolları Genel Müdürlüğü adaylardan öncelikle, Meslek Liselerinin aşçılıkla ilgili bölümünden mezun olmak ya da lise mezunu olup Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Aşçılık Sertifikası'na sahip olmak şartı arayacak. Bunun dışında adaylardan,

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından büyük olmamak,
  • Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,
  • Vardiyalı çalışmaya herhangi bir engeli olmamak,
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

KGM işçi alımı başvuruları sadece Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yapılacak. Bu doğrultuda adaylar başvuruların 15 Haz,ran 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 21 Haziran 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular için aşağıdaki iş ilanı numaralarını kullanabilirsiniz.

Başvuru Adresi: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

İş İlanı Numaraları: 00006080813, 00006083164, 00006083310

Editör: TE Bilisim