Eylül ayının yeni haftasında yayınlanan yeni ilanlarda kamu kurum ve kuruluşları tarafından da birçok alım yapılacaktır. Farklı kamu kurumları bünyesinde farklı kadrolarda görevlendirilecek olan adayların sağlaması gereken birtakım başvuru şartları bulunmakta olup en az ilköğretim mezunu şartı ile yapılacak olan bu alımlarda adayların sağlaması gereken başvuru şartları, alım yapılacak olan kadrolar ve kurumlara ilişkin detaylar ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Balçova Belediye Başkanlığı

Belediye tarafından 2 beden işçisi (temizlik) alımı yapılacak olup adayların pozisyon için sağlaması gereken başvuru şartları arasında En az İlköğretim en çok İlköğretim Mezunu olmak,18/50 yaş aralığında olmak, Halihazırda Beden İşçisi Olmak (Temizlik), Eski Hükümlü olarak yukarıda anılan suçların işlenmediğini ve cezai durumunu gösterir belgenin (Eski Hükümlü Belgesi'nin aslının) teslimi, TMY Belgesinin aslının teslimini gerçekleştirmek olmak ile genel alım şartlarının sağlanması gerekmektedir.

Özel İdare Müdürlüğü

Kurum tarafından yapılacak olan 1 tır-çekici şoförü alımı için adayların genel kamu personeli alımı şartlarının sağlanmasının yanı sıra ilan tarihinin ilk günü itibariyle 40 yaşından gün almamış olmak, Eski Ehliyete Sahip Olanlar İçin D Sınıfı Ehliyetli Olmak, Ehliyetini Yenileyenler İçin M,B1,B,BE,C1,C1E,C,CE,D1,D1E ve F Sınıfı Ehliyetli Olmak, Yeni Ehliyete Sahip Olanlar İçin M,B1,B,BE,C1,C1E,C,CE,D1,D1E,D,DE ve F Sınıfı Ehliyetli Olmak, SRC-5 Belgesine sahip olmak, en az 5 yıl ehliyet sahip olmak ve 3 yıl iş deneyimine sahip olduğunu SGK dökümü ile belgelemek. İle il sınırları içinde ikamet ediyor olmak,

1 Ekskavatör (Kazıma ve Yükleme) Operatörü ve 1 greyder operatörü alımı için eski ehliyete sahip olanlar için g sınıfı ehliyetli olmak, yeni ehliyete sahip olanlar için G ve M sınıfı ehliyetli olmak, en az 5 yıl ehliyet sahip olmak ve 3 yıl iş deneyimine sahip olduğunu SGK dökümü ile belgelemek şartları yer almaktadır.

T.C. DDK

1 inşaat işçisi alımı için en az ilköğretim mezunu olmak ve genel kamu personeli başvuru şartlarının sağlanması gerekmektedir.

Kemaliye Belediye Başkanlığı

Belediye tarafından yapılacak olan alımda genel başvuru şartları, 18 yaşından büyük olmak ve ilgili ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmak şartları ile en az ilköğretim mezunu olmak şartlarını sağlamak şeklindedir.

Başvurular için: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Editör: TE Bilisim