İŞKUR personel alımları ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Bugün yayımlanmış olan ilana göre Şırnak Üniversitesi farklı iki biriminide görevlendirmek üzere toplamda 18 personel alımı yapacak. Alımlar farklı alanlarda yapılacak olup en az ilköğretim mezunu Personel Alımı yapılacak.

HANGİ BİRİMLERDE KADROLARA PERSONEL ALINACAK?

Şırnak Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı birimine ve Şırnak Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşlerkanlığı birimine alım yapacak.

Bu yönde İadar ive Mali İşler Birimine 6 temizlik Görevlisi ve 8 Güvenlik Görevlisi ( Silahsız ) alacak.

Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı birimine ise 1 Isıtma Ve Sıhhi Tesisatçı, 1 Temizlik Görevlisi, 1 İnşaat Boyacısı/Boyacı ve 1 Marangoz alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Üniversite adaylardan, İlköğretim veya Ortaöğretim (Lise ve Dengi Okul) mezunu olmak, İlana son başvuru tarihi itibariyle 36 yaşını doldurmamış olmak ve Üniversitenin merkez kampüsünde tüm iç veya dış mekanda çalışmaya sağlık yönünden herhangi bir engelinin bulunmadığını belgelendirmek gibi nitelikler aranacak.

Özel olarak ise Güvenlik Görevlisi adaylarından 5188 Sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik Temel Eğitimini başarı ile tamamlamış olmak. Kimlik geçerlilik süresi dolanlar için yenileme eğitiminin yapılmış olması ve Valilik tarafından düzenlenen gecerli Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip olmak şartı arayacaktır.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Şırnak Üniversitesi personel alımı için başvuru süreci başladı. Adaylar başvurularına 23 Haziran 2020 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 29 Haziran 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bavurular sadece İŞKUR üzerinden yapacaklardır. İŞKUR ilanlarına nasıl başvuru yapılır adlı haberimizi aşağıdan inceleyebilirsiniz.

İŞKUR Aracılığı ile Kamu ve Özel İş İlanlarına Nasıl Başvuru Yapabilirim?

Editör: TE Bilisim