Türkiye İŞ Kurumu 22 Temmuz 2019 ile 26 Temmuz 2019 tarihleri arasında başvuru yapılacak kamu ilanlarını yayımladı. Gece yarısı yayımlanan ilanlara göre çok sayıda personel alımı yapılacak. İlanların bazıları için adaylardan KPSS şartı aranıyorken bazı pozisyonlar için KPSS şartı olmadan personel alımı yapılacak.

HAFTANIN PERSONEL ALIMI YAPACAK KURUMLARI:

DEVLET TİYATROLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE: 15 Şoför (Yolcu Taşıma), 3 Kapıcı - Kaloriferci, 23 Temizlik Elemanı, 1 Aşçı, 13 Güvenlik Görevlisi, 1 Yer Gösterici olmak üzere  Ankara, İzmir, İstanbul, Bursa, Antalya, Konya, Adana ve Diyarakır illerinde 56 personel alımı yapılacak.

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ: 2 Engelli Telefon Santral Operatörü, 1 Mutfak Görevlisi, 12 engelli Temizlik Görevlisi, 1 Bulaşıkçı (Stevard), 2 Eski Hükümlü veya TMY kapsamında Temizlik Görevlisi olmak üzere toplamda 18 personel alımı yapılacak. Alımlar Bursa, Antalya, Samsun illerinde yapılacak.

TÜBİTAK ( KAMU ): 5 TMY (Terorle Mücadelede Yaralanan) Güvenlik Görevlisi ( Sİlahlı )

TÜVASAŞ TÜRKİYE VAGON SAN.A.Ş.: 3 Elektronik Teknisyeni, 4 Elektrik Teknisyeni, 6 Raylı Sistemler Mekotronik Teknisyeni, 8 Motor Test Teknisyeni, 2 Boyacı-Metal, 3 Marangoz olmak üzere 26 personel alımı yapılacak.

TERCAN SULAMA BİRLİĞİ: 1 Topoğraf(Diğer Topoğraflar)  

AKSARAY ÖĞRETMENEVİ MÜDÜRLÜĞÜ: 2 Garson (Servis Elemanı)

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu Haklarından mahrum bulunmamak,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak,
  • Kişise ldurumunu gösterir belgeye sahip olmak,
  • KPSS puanı istenen pozisyonlar için en az 60 KPSS puanına sahip olmak,
  • Görevini yapmasına engel olablecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak,
  • 18 yaşını tamamlamış olmak
  • En az ilköğretim mezunu olmak

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış olan ilanlara başvuru süresi 4 günlüktür. Tani bugün yayımlanan 107 personel alımı başvuru süreci 22 Temmuz 2019 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 26 Temmuz 2019 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Adaylar başvurularını https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresş üzerinden elektornik ortamda gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 

İlgili sayfa açıldığında İŞYERİ TÜRÜ  kısmınında bulunan seçeneklerden KAMU  seçeneğini seçtikten sonra ARA butonuna tıklayın ve ilgili başvuru sayfaları karşınıza gelecektir.

Editör: TE Bilisim