İzmir Demokrasi Üniversitesi personel alımı yapacak. Az önce Resmi Gazete ve İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Üniversiteye Güvenlik Personeli Alımı ve Temizlik Görevlisi Alımı yapılacak. Üniversitenin hizmet birimlerinde görevlendirilmek üzere toplamda 8 Personel alımı kadro dağılımı ve başvuru şartları haberimizde.

KADRO DAĞILIMI:

İzmir Demokrasi Üniversitesi En az ortaöğretim ve en fazla ön lisans seviyesinde olmak üzere 2 Güvenlik Görevlisi alımı ve En az İlköğretim ve en fazla lise mezunu 6 Temizlik Personeli alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Üniversite adaylardan genel olarak;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,18 yaşını tamamlamış ve 40 yaşından büyük olmamak,

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gereklidir.

Özel Olarak İse Adaylardan;

Güvenlik Görevlisi alımları için, 5188 sayılı Kanun gereği özel güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibariyle geçerlilik süresi dolmamış "Özel Güvenlik Kimlik Kartına" sahip ve silahsız olmak. 24 saat vardiyalı çalışmaya müsait, görevi yapmasına engel olacak herhangi bir sağlık nedeni bulunmamak.

Temizlik Personeli Alımı için ise, Temizlik ve destek hizmetleri görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık nedeni bulunmaması gerekmektedir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK!

Üniversiteye personel alımı başvuruları 11 Ekim 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 15 Ekim 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular sadece Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yapılacak olup başvuru sonrası adaylara kura işlemleri yapılacaktır.

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim