İzmir Büyükşehir Belediyesi bilindiği üzere kamu personeli alımlarını genel olarak bünyesindeki şirketleri aracılığı ile gerçekleştirmekte olup geçtiğimiz günlerde temizlik görevlisi pozisyonu için kamuoyuna ilan yayımladı ve adaylar tarafından yoğun rağbet gösterildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi temizlik görevlisi için başvurular halen devam etmektedir. Peki temizlik görevlisi alımında aranan şartlar nelerdir, adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Aranan Şartlar Nedir?

İzmir Büyükşehir Belediyesine ait olan İzEnerji İnsan Kaynakları tarafından temizlik görevlisi alımı yapılacağı ve 13 kişilik alımın gerçekleştirileceği bildirildi. İlanda aranan şartlara bakıldığında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak, görevini yapmaya devamlı engel bir sağlık sorunu bulunmuyor olmak, en az ilkokul ve üzeri mezunu olmak, adli sicil kaydı uygun olmak şartları aranmaktadır. Yani özel bir nitelik ya da belge istenmediğinden dolayı ilkokul ve üzeri mezun olan herkes başvurularını yapabilir. Peki başvurular nasıl yapılacak?

İnternetten Başvuru Yapılacak?

İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketi olan İzEnerji İnsan Kaynakları aracılığı ile 13 temizlik görevlisi alımı yapılacağı belirtildi. Buna göre ilana başvuru yapacak olan adayların internet üzerinden www.izenerji.com.tr sitesine girmesi, yukarıda yer alan CV bankası sekmesine tıklaması ve buradan da formu kendisine göre doldurarak müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir. Başvurular 9 Kasım (dahil) sona erecektir bu sebepten dolayı adayların bir an önce internet üzerinden müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

Başvuru Sayfası: www.izenerji.com.tr

RESMİ İLAN BURADA

Diğer iş ilanlarını mobil uygulamamızda duyurdu, lütfen indirerek ilanları inceleyiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim