Türkiye İş Kurumu aracılığı ile haftanın personel alımı ilanları yayımlandı. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak için 60 kişilik boş kadro ile Güvenlik Görevlisi ve Hasta Personeli alımı yapacak. Başvuru süreci başlamış olan ilan hakkında başvuru şartları ve kadro bilgilerini sizlerle paylaşıyoruz.

Kadro Dağılımı ve Detayları:

09 Kasım 2020 tarihi ile yayımlanan ilana göre İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü Tam zamanlı olarak çalışacak 60 personel alımı yapacak. Bu kapsamda En az Lise mezunu ve en fazla Ön Lisans mezunu 5 Güvenlik Görevlisi alacak.

Bir diğer pozisyona göre ise, Liselerin Sağlık Bakım Teknisyeni, Hemşire Yardımcılığı, Ebe Yardımcılığı, Engelli Bakımı, Yaşlı Bakımı, Hasta ve Yaşlı Bakım ve Hasta Bakımı alanlarından mezun olmuş olmak gereklidir.

Genel Başvuru Şartları:

1-Türk vatandaşı olma,

2. 18 yaşını tamamlamış olmak,

3- Türk Ceza Kanunun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile kasten işlenen bir suçtan dolayı 1 yıl veya daha fazla süre ile hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

4- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak.

5. Kamu Kurum ve Kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuata uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir,

6. Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular ilan sınav sürecinin her aşamasında red edilecektir.

7. Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uyulacak Usul Ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğe madde 16 'ya göre '' Kamu kurum ve kuruluşlara işe yerleştirilecek kişileri ; Kurum tarafından gönderilen listedeki adaylar arasında yapacağı sınav ile belirlenir. Ancak temizlik hizmetleri, güvenlik ve koruma hizmetleri, bakım ve onarım hizmetleri için yapılacak alımlarda sadece sözlü yöntem kullanılarak sınav yapılır.'' denildiğinden sözlü sınav sonucunda başarılı olmak,

8- Diğer hususlarda ilgili mevzuat / yönetmelik hükümlerine göre hareket edilir.

Aynı zamanda özel olarak ise, en az lise mezunu olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak ve Güvenlik Görevlisi alımları için Başvuru tarihi itibari ile 3 yıllık özel Güvenlik Görevlisi kimlik kartına sahip olmak şartı aranacak.

Başvurular İŞKUR'da Başladı!

İstanbul Üniversitesi personel alımı için başvurular ilanın yayım tarihi olan 09 Kasım 2020 tarihi ile başladı. Adaylar başvurularını en geç 4 gün içerisinde yani 13 EKim 2020 tarihine kadar gerçekleştirmek zorundadırlar. Başvurular sadece Türkiye İş Kurumu aracılığı ile Elektronik ortamda veya Alo 170 üzerinden yapılacaktır.

İŞKUR online başvuru için, Güvenlik Görevlisi pozisyonuna İş İlan No (00005762955) ile ve Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı için İş İlan No (00005763019) ile başvuru yapılacak.

DİĞER KAMU İŞKUR İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim