TEİAŞ bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı statülerde Personel Alımı yapacak. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmı olan personel alımı ilanına göre 5 farklı şehirde görevlendirmek üzere Kamu Personel alımı yapılacak. Bu kapsamda yayımlanan ilana göre Engelli ve Eski Hükümlü adaylar içerisinden alım yapılacak. Bu kapsamda başvurular Pazartesi itibari ile başlayacak olup başvuru şartları ve ilan hakkında detaylar haberimizde.

5 FARKLI ŞEHİRDE PERSONEL ALIMI YAPILACAK!

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. bünyesine 5 farklı şehirde personel alacak. Bu kapsamda TEİAŞ 2 Engelli ve 4 Eski Hükümlü personel alacak. Alımlar, İstanbul, Isparta, Kayseri, Erzurum ve Konya illerinde yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

  • Lise ve dengi okul mezunu olmak
  • Engelli Sağlık Kurulu Raporu ile en az %40 engeli olduğunu belgelendirmek.
  • İlgili Yönetmeliğin 4.maddesinde belirtilen şartları taşımak.
  • Öncelik Hakkına Sahip Olarak Başvuran Adaylar için Öncelik Durumunu Gösterir Belge.
  • Eski hükümlü veya terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan olduğunu belgelendirmek.

BAŞVURULAR BAŞLIYOR!

TEİAŞ Personel alımı başvuruları 01 Mart 2021 tarihi ile başlayacak. Başvurular için adaylara sadece 4 günlük süre verilmiş olup en geç 05 Mart 2021 tarihine kadar başvuru yapılacaktır. Buna göre adaylar başvurularını sadece Türkiye İş Kurumu aracılığı iler gerçekleştireceklerdir. Başvu için " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresine giriş yaparak başvurularına 01 Mart 2021 tarihi ile başlayabilecekler.