Kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra özel sektör ilanlarının da yayınlandığı İŞKUR üzerinden aralık ayı içerisinde kamuya toplamda 41temizlikgörevlisi alım ilanı yayınlanmış bulunuyor. Türkiye’nin hemen hemen birçok ilinde açık pozisyon bulunmakla kamu kurumlarına yapılacak olan alımda ise adaylar Erzincan Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, İstanbul Vakıflar Bölge Müdürlüğü ve KMÜ Rektörlük kurumlarında görev alacaklardır. İlgili alımlara ilişkin detaylar ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Başvuru Şartları

İlgili alımlarda adaylardan genel olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma,İŞKUR’a kayıt yaptırmış olma ve aynı zamanda iş arıyor olma,Kamu haklarından hiçbir şekilde mahrum olmama,Güvenlik soruşturmasından başarılı bir şekilde geçme başta olmak üzere genel şartları sağlaması gerekmektedir. Bu genel şartların yanı sıra adaylardan istenen birtakım özel şartlar da bulunmaktadır. Bu özel şartlar ise şunlardır; Başvurulacak olan ilana göre istenilen deneyim ve tecrübe şartını sağlama, En az ilkokul mezunu olma, lise ya da okur yazar olma şartını sağlama,KPSS’den 60 puan almış olma, askerlik ile ilgili olmama, 18 yaşından büyük olma şartlarının sağlanması gerekmektedir.

Başvuru Şekli

İlgili alımlarda kamu kurumlarında 41 kişi temizlik personeli olarak istihdam edilecek olup başvurular İŞKUR üzerinden gerçekleştirilmektedir. Bu sebeple ilana başvurmak isteyen adayların İŞKUR’a kaydolarak aşağıda yer alan adres linkine tıklayarak ilgili ilanlara başvurmaları mümkündür.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=4335

Editör: TE Bilisim