23 Mayıs 2019 tarihli Kamu Gubu personel alım ilanları yayımlandı. İŞKUR üerinde yayımlanan ilanlara göre kamuya farklı kurumlar veya kuruluşlar işçi personel alacaklarını ilan ettiler. Yayımalanan bu ilanlara göre, Milli Savunma Bakanlığı Kuruluşu, Farklı Belediyeler, Tarım ve orman Müdürlüğü, Milli eğitim bakanlığına bağlı olan Öğretmenevi, Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı İl Emniyet müdürlükleri personel alacak.

ALIM YAPACAK KURUMLAR:

1. MSB 53'ÜNCÜ BAKIM FABRİKA MÜDÜRLÜĞÜ (ERZİNCAN): 1 Bobinaj Sarma İşçisi (Elle)-Elektrik pozisyonunda ve Elektrik-Elektronik Teknisyeni pozisyonunda 1 kişi alınacak.

2. SUPHİ ÖNER ÖĞRETMENEVİ VE AKŞAM SANAT OKULU MÜDÜRLÜĞÜ : 1 Servis Komisi ve 1 Resepsiyon Görevlisi ( Ön Büro Elemanı )

3. ET VE SÜT KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ: 1 Şoför - Yük Taşıma

4. KÖPRÜLÜ BELEDİYEBAŞKANLIĞI: 2 Yük Taşıma Şoförü, 2 Büro İşçisi ve 2 Kepçe Operatörü

5. ÇORUM İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ: 1 Beden İşçisi ( Genel )

6. BOĞAÇAY - KIRKGÖZ SULAMA BİRLİĞİ: 1 Ziraat Mühendisi

7. BÜYÜKORHAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI : 5 Beden İşçisi

8. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI(KAMU GRUBU): 2 Aşçı

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Söz konusu lım yapacak bu kurumlar adaylardan, Türk vatandaşı olmak, 18 Yaşını Tamamlamış Olmak ,  Askerliğini fiilen yapmış veya muaf olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun  53'üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, Yaptırılacak Arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak, Engelliler için gerekli sağlık kurulu raporu almış olmak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvurular ilanların 23 Mayıs 2019 tarihi itibari ile yayımlanmasının üzerinden başlamış olup en geç 4 gün içerisinde yani en geç 27 Mayıs 2019 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden elektronik ortamda yapmaları gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim