Kamu kurumlarına memur, personel ve işçi alım ilanları açıklanmaya devam ediyor. İŞKUR kamu kurum ilanlarından iki tanesine başvurular sürüyor. Buna göre Mamak Belediyesi Başkanlığı 1 kişilik memur alımı yapılacak. MKEK Çankırı Silah Fabrikası Müdürlüğüne 1 kişilik personel alımı gerçekleştirilecek.

MAMAK BELEDİYESİ LİSANS MEZUNU ALIMI;

Mamak Belediye Başkanlığı personel talep ilanında İŞKUR il müdürlüğü ile İŞKUR e-şube üzerinden T.C. Kimlik numarası ile giriş yaparak müracaat yapılabilecek. 00005234903 numaralı ilanda adayların Lisans mezunu olması gerekli olacak. Şehir ve Bölge Planlama Lisans mezunu olmak gereklidir. İş tecrübesi aranmayacak. Adayların KPSS'den en az 60 ve puan almış olmaları gerekli olacak. Son başvuru tarihi olan 4 Kasım 2019 tarihine kadar devam edecek.

MKEK KURA İLE PERSONEL ALIMI;

Makine Kimya Endüstrisi Çankırı Silah Fabrikası Müdürlüğüne 1 daimi sürede personel alımı için detaylar ise şu şekilde olacak. 00005238056 Numaralı ilanda Beden işçisi kadrosunda alım yapılacak. Lise bölümlerinin Makine Teknolojisi Bilgisayar Destekli Modelleme bölümünden mezun olmak gerekli olacak. Özel şartlarda ise adayların Tandoğan Ankara ilinde bulunan adresinde kura gerçekleştirecek. Buna göre Kura saati 22 Kasım saat 10:00'da olacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İŞKUR kamu kurumu memur alım ilanlarına başvuru yapmak için işkur e-şube ve işkur il yada ilçelerde bulunan himzet noktalarından başvuru yapılabilecek.