İŞKUR kamu Grubu personel alımı ilanları yayımlandı. Yayımlanan kamu ilanlarına göre farklı belediyeler, Üniversiteler ve Milli Eğitim Bakanlığı farklı birimlerindeki personel eksikliği için alım yapacaklar. 13 Ağustos 2020 tarihi itibari ile gelmiş olan ilanlara göre aşağıdaki kadrolarda ve niteliklerde personel alınacak.

KAMU PERSONELİ ALIMI KADROLARI:

Yayımlanan ilanlara göre Yolcu Taşıma Şoförü, Temizlik Görevlisi, Aşçı Yardımcısı, Aşçı, Silahlı Güvenlik Görevlisi ve İtfaiye aracı Şoförü alımları yapılacak. Bu kapsamda;

  • Meriç Belediye Başkanlığı,
  • Gemlik Daniş Ekim Öğretmeneci ve Akşam Sanat Okulu,
  • Hınıs Öğretmen Evi ve Aso Müdürlüğü,
  • Galatasaray Üniversitesi,
  • Kayseri  Büyükşehir Belediyesi,

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İŞKUR aracılığı ile alım yapacak personel adaylarından " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,İŞKUR kaydı bulunmak" gibi genel nitelikler aranacak.

Ayrıca bunun dışında adayların 18 yaşını tamamlamış olmak, en az ilokul mezunu olmak, Şoför kadroları için belirtilen sürücü belgelerine sahip olmak gibi şartlar aranacak.

BAŞVURULAR:

İŞKUR aracılığı ile yapılacak personel alımları için başvuru süreci başladı. Adaylar başvurularına 13 Ağustos 2020 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 17 Ağustos 2020 tarihine kadar yapılacak başvurular kabul edilecek. Bu kapsamda adaylar başvurularını sadece İŞKUR aracılığı ile gerçekleştireceklerdir.

Editör: TE Bilisim