Günün İŞKUR personel alımı ilanları yayımlandı. 28 Kasım 2019 tarihi itibari ile yayımlanan ilanlara göre Amasya İlinde bulunan Merzifon Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 12 farklı kadro ile memur personel alımı yapacağını ilan etti. Başvuru süreci ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup ilanın detayları şöyledir.

12 KADRO İLE DAĞILIM?

Belediye yayımladığı ilana göre 12 farklı kadrı ile Engelli Büro Memuru (Personel) 1 kişi, Büro Memuru (Personel) 4 kişi, Büro Memuru (Genel) 2 kişi, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı 1 kişi, Kaynakçı (oksijen ve Elektrik) 2 kişi, Marangoz 1 kişi, Beko Loder(Kazıcı-Yükleyici) Operatörü 2 kişi, Beton Asfalt Serme (Finişer Serici) Makinesi Operatörü 1 kişi, Hükümlü Kepçe Operatörü 1 kişi, Diğer Motorlu Araç Tamircisi Makinistleri 2 kişi, Vasıta Sürücüsü 4 kişi, Kamyon Şoförü 2 kişi, Temizlik Görevlisi 7 kişi toplam 30 kişi alımı yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan ilana göre Merzifon Belediyesi yukarıdaki kadrolara göre adaylardan, Türkiye cumhuriyeri vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 18 yaşını tamamlamış ve 40 yaşından büyük olmamak, İlköğretim mezunu olmak gibi nitelikler aranacak.

Ayrıca alım yapılacak pozisyonuna göre MEB onaylı belgeye sahip olmaları gereklidir.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile gelmiş olan ilan için başvuru süreci başladı. Adaylar başvurularına 28 Kasım 2019 tarihi ile başlayabilecek ve en geç 02 Aralık 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.Başvurular Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi üzerinden elektronik ortamda veya İl Şube Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim