İŞKUR üzerinden 3 kamu kurumuna memur alımı başvuruları bugün son!

Çalışma Bakanlığının Personel istihdamı portalı olan e-şube İŞKUR gov tr adresi üzerinden kamu kurumlarında personel olmak isteyen adaylara yönelik olarak açıklanan 5 farklı ilana başvurular 27 Mayıs 2020 tarihinde sona erecek.

Başvurular İŞKUR portal üzerinden elektronik ortamda ya da Alo 170 hattı üzerinden gerçekleştirilebilecek Hangi kurumlar alım yapacak tek tek inceleyelim;

BAŞVURUSU SON GÜN OLAN MEMUR ALIM İLANLARI;

Sakarya uygulamalı bilimler Üniversitesi rektörlüğüne temizlik görevlisi kadrosunda 1 kişilik personel alınacak. Başvurularda en az ortaöğretim mezunu olmak 18 yaşını doldurmuş ve  en fazla 35 yaşında olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak (2527 sayılı kanun saklı kalmak kaydıyla) affa uğramış olsalar dahi TCK 53 maddede belirtilen suçlardan mahkum olmamak, Milli Güvenlik kurulunca devletin ve milletin güvenliğine karşı faaliyette bulunan gruplara yapı oluşumlarla irtibat iltisak üyelik bulmamak, terör örgütü üyelikte içerisinde olmamış, yardım etmemiş, kamu imkanlarını bu örgütü desteklemeye yönelik kullanmamış olmak, terör örgütü propagandası yapmamış olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, askerlikle ilişiği olmamak, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan maaş almıyor olmak gerekmektedir.  2 Haziran 2020 tarihinde kura töreninde isminin çıkması gerekmektedir.

Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü personel dairesi başkanlığına 4 kişilik güvenlik görevlisi alımı; Bu adamda adayların lise mezunu olmaları, 5188 sayılı kanunda belirtilen hususlara uygun olarak kimlik kartına sahip olmak, Vardiyalı çalışma esaslarına uyumlu olmak gerekmektedir. Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü personel dairesi Başkanlığı'nın diğer açıkladığı ilan ise hasta bakımı teknisyeni kadrosundadır. Bu kadroda 50 personel alınacak adayların ortaöğretim mezunu olmaları yeterli görülmektedir.

Edirne Belediyesi başkanlığına süs bitkilerinde budamacı kadrosunda 1 kişilik Edirne Belediyesi'nde ölü yıkayan gassal kadrosundaki alımlarda ise 1 kişi olmak üzere en az ilköğretim mezunu personeller alınacak. Başvuru yapmak için işkur portalına giriş yaparak ilan arama ekranından işyeri türünü kamu kurumu yazarak arama yapmak yeterli olacaktır.