İŞKUR üzerinde 30 Nisan 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olan ilanlara göre farklı Emniyet Müdürlükleri bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere farklı pozisyonlarda personel alımı yapacaklarını belirttiler. Bu yönde bizde İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilgili ilanlar hakkında detayları paylaşıyoruz.

İLANLARIN DETAYLARI:

İŞKUR Kamu Grubu olarak yayımlanan ilanlara göre, Muğla Eğitim Müdürlüğü/ Marmaris Polisevi Şube Müdürlüğü ile Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Polisevi personel alımı yapacak. Bu yönde alım yapılacak kadrolarda farklıdır.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Polis Evi: 2 kişilik kadro ile En az İlköğretim mezunu olan Bulaşıkçı (Stevard) alımı yapacak. İş İlan No (00004954779)

Muğla Emniyet Müdürlüğü / Marmaris Polis evi Şube Müdürlüğü: Toplamda 4 kişilik kadro ile en az ilköğretim mezunu olan personel alacak. Bu yönde 2 Garson (Servis Elemanı) alınacak ve İş İlan No (00004955002). 2 Kişilik kadro ile ise Temizlik Görevlisi (Kat Hizmetleri Elemanı/Kat Görevlisi) alacak ve İş İlan No (00004955028) şeklindedir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

1.Türk vatandaşı olmak

2.18 yaşını tamamlamış olmak,

3.Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk,zimmet,irtikap,rüşvet,hırsızlık,dolandırıcılık,sahtecilik,güveni kötüye kullanma,hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma,edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,

4.Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamak,

5.Gaziantep ilinde ikamet ediyor olmak

6.Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular her aşamada reddedilebilecektir

7. Alım yapılacak pozisyona göre ilgili meslek dalında görev yaptığını gösterir belgeye sahip olmak.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularına ilanın işkur üzerinde 30 Nisan 2019 tarihi itibari ile yayımlanmasının ardından başlayabilecekler ve başvurularını en geç 06 Mayıs 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu kapsamda başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden yukarıda sizlerle paylaştığımız iş ilanı numaraları ile yapılmaktadır.