Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı Türkiye İş Kurumu üzerinden memur ve işçi alımı başvurular devam ediyor. 2 Mart 220 tarihinde açıklanan ilanlarda Trabzon ve Sinop Üniversitesi 54 personel alımı daha yapılacak. Yeni açıklanan ve başvuruları başlayan Temizlik Görevlisi, Temizlik görevlisi, bakım onarım işçisi gibi kadrolardaki ilanlara erişmek için tıklayın.

BAŞVURU BİTECEK OLAN KAMU İLANLARI;

BÜRO MEMURU ALIMI;

TÜBİTAK 7 kişilik büro memuru kadrosu açıkladı. Milli Eğitim Bakanlığına 1 kişilik daimi sürede büro işçisi istihdamı yapılacak. MEB eğitim düzeyinde önlisans mezunu şartı istemekte. Tübitak büro memuru alımlarında meslek yüksek okulların Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Muhasebe, Finans ve Muhasebe, Finans, Bilgi Yönetimi, İletişim ve Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Pazarlama, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, İşletme Yönetimi, İşletme, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Büro Yönetimi ve Sekreterlik ve Büro Yönetimi bölümlerinden mezun olmak gerekmektedir.

BAŞVURULAR BUGÜN BİTİYOR!

Diğer kadrolardaki alımlarda ise Meteoroloji Genel Müdürlüğüne 1 elektrik pano elemanı, Tübitak Genel evrak dağıtıcısı, Alara Sulama birliğine iş makineleri operatörü ve ziraat mühendisi, Abant İzzet Baysal Üniversitesine Beden işçisi kadrosunda alımlar, Lüleburgaz Belediye Başkanlığına kamyon şoförü, beden işçisi, Milli Eğitim Bakanlığına büro işçisi ve harita mühendisi son olarak DKK Gölcük bakım ve onarım ve istihkam komutanlığına reklam tabelacı ile elektrikçi istihdamları gerçekleştirilecek. Bu alımlarda istenilen genel şartları;

Adayların 18 yaşını doldurmuş olmaları, kamu haklarından mahrum olmamaları, eğitim şartlarını taşıyor olmaları, önlisans ve lisans düzeyindeki alımlar için KPSS puan şartına sahip olmak, diğer adaylar için kura töreninde isminin bulunması ve mülakat sınavlarında başarılı olmak, ilan detaylarında açıklanan diğer özel şartlara sahip olmak gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim