İŞKUR üzerinden Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde sürekli olarak çalışacak 120 işçi alımı yapılacaktır. Çoğunlukla temizlik görevlisi, güvenlik, koruma ve hasta bakımı temizliği alanlarında çalışacak işçi alımı yapılacaktır. İşe sadece sürekli çalışacak kişiler başvuru yapmalıdır. Temizlik hizmeti alanında çalışacak kişi sayısı 27 olarak belirlenmiştir. Başvuruda bulunacak kişilerin en az İlkokul mezunu olması gerekmektedir. Ayrıca başvuru yapacak kişilerin vardiya usulü çalışacak kişiler aranmaktadır. Diğer bir taraftan çalışacak kişinin Kahramanmaraş da ikamet etmesi gerekmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Hasta Bakımı ve Temizliği Hizmetleri alanında çalışacak kişi sayısı 83 olarak belirlenmiştir. En az lise ya da dengi okullardan mezun olması şarttır. Ayrıca başvuru yapacak kişinin sağlık bakım teknisyenliği, ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı yaşlı bakımı, engelli bakımı ve hasta bakımı okullarından mezun olması gerekmektedir. Çalışmak için herhangi bir sağlık sorunun olmaması da başvuru şartları arasındadır. Başvuru şartlarını sağlayan kişiler en geç 4 Eylül' e kadar başvuru yapmalıdır. Başvurularını yapan kişiler çalışmak için kura ile belirlenecek. Kura çekimi ise 15 Eylül 2020 tarihinde 14.00' da Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu kapalı spor salonunda gerçekleştirilecek.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde çalışmak isteyen adalar başvurularını oluşturarak kurayı beklemelidir. Kadroya girerek uzun süreli çalışacak işçilerin maaşları da asgari ücret olacaktır. Neden 120 işçiden biri siz olmayasınız? İŞKUR resmi sitesini ziyaret ederek hızlı bir şekilde başvurunuzu oluşturabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim