Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlara göre bu hafta içerisinde kamuya 208 kamu personeli alımı yapılacak. Söz konusu alımlar 15 farklı kurum tarafından yapılacak ve ilgili ilanlara başvuru süreci başladı. Ancak adaylardan başvuru yapabilmeleri için bazı nitelikler aranmakta olup tüm nitelikleri yerine getiren adayların başvuruları kabul edilecek.

17 Ekim 2019 tarihi ile 21 Ekim 2019 tarihleri arasında alımı yapılacak ilanları İşin Olsa ekibi olarak sizler için derledik ve sizlerle bu haberimizde paylaşıyoruz. İşin Olsa tarafından hazırlanmış bu haber'de başvuru şartlarına ve alım yapacak kurumlara ulaşabileceksiniz.

15 KAMU KURUMU PERSONEL ALIYOR!

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlara göre 15 farklı kamu kurumu çok sayıda personel kadrosu ile alım yapacaklarını belirttiler. İşte alım yapacak o kamu kurumları şöyledir.

  1. Çimli Belediye Başkanlığı: 3 Su Hazırlama İşçisi,
  2. TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi: 1 Diğer Teknisyen Ve Teknikerler
  3. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ( Kamu Grubu ): 15 Temizlik Görevlisi ve 160 Güvenlik Görevlisi
  4. Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı ( Kamu Grubu ): 1 Mutemet, 1 İnsan Kaynakları Yönetimi Meslek Elemanı, 1 İdari Büro Görevlisi ve 2 Satın Alma Görevlisi
  5. Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğü ( Kamu Grubu ): 2 Garson (Servis Elemanı), 1 Kuru Temizlemeci
  6. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı: 1 İnşaat Boyacısı/Boyacı(Boyacı (Çelik İnşaat Ve Gemi))
  7. Kırgın Belediye Başkanlığı: 1 İş Makineleri Operatörü ,
  8. MSB Akaryakıt İkmal ve Nato başkanlığı ( Kamu Grubu ): 1 Bilişim Teknolojileri Teknisyeni
  9. Amasya Merkez İl Milli Eğitim Müdürlüğü Amasya: 6 Temizlik Görevlisi
  10. TÜBİTAK ( Kamu Grubu ):  4 Diğer Teknisyen Ve Teknikerler
  11. Sarıyahşi Öğretmenevi ve Aso Müdürlüğü: 1 Temizlik Görevlisi
  12. İstanbul Teknik Üniversitesi: 4 Güvenlik Görevlisi 
  13. Öğretmenevi Müdürlüğü Saray Van: 1 Temizlik Görevlisi(Kat Hizmetleri Elemanı/Kat Görevlisi)
  14. Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü: 1 Şoför-Yük Taşıma
  15. Sosyal Güvenlik Kurumu: 1 Telefon Santral Operatörü

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İŞKUR aracılığı ile gelmiş olan ilanlara göre kamuya 208 kamu personeli alınacak ve adayların bu ilanlara başvuru yapabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Engelli adaylar için %40 engelli olduğunu gösterir belgeye sahip olmak, Yapılacak güvenli ksoruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 18 yaşını tamamlamış olmak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Kamu grubu personel alımı ilanları için başvuru süreci hafta başı ile ve ilanların yayım tarihi itibari ile başlamış olup en geç 21 Ekim 2019 tarihine kadar devam edecektir. Ancak bazı kurumların başvuruları 18 Ekim 2019 tarihi itibari ile sona erecek. Adaylar ilgili ilanlara başvurularını İŞKUR resm başvuru adresi üzerinden başvuru yapabilirler.

Editör: TE Bilisim