İŞKUR 09 Mayıs 2019 tarihli iş ilanları yayımlandı. Yayımlanmış olan ilanlara göre TSK, EGM ve Belediye personel alımı yapacak. İlgili ilanlar için alımlar farklı pozisyonlara ve farklı statülerde yapılacak olup, İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilgili ilan hakkında detayları sizlere aktarıyoruz.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurumlar: TSK, EGM ve Gökçesu Belediyesi

Çalışma Şekli: Daimi/ Tam Süreli

İşveren Statüsü : Kamu

Bu kapsamda yukarıdaki kurumlar toplamda 4 personel alımı yapacak. kadro bilgileri ve detayları şöyledir;

TSK MÜHİMMAT AYIRMA VE AYIKLAMA TESİSİ MÜDÜRLÜĞÜ : TMY (Terorle Mücadelede Yaralanan) kapsamında 1 kişilik kadro ile Diğer Tahmil-Tahliye Ve İlgili Yük Taşıma İşçileri pozisyonunda alım yapılacak. İş İlan No (00004969499)

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ: TMY kapsamında 1 Temizlik Görevlisi  ve Engelli statüsünde 1 Temizlik görevlisi olmak üzere toplamda 2 kişi alınacak. TMY İçin İş İlan No (00004971650) ve Engelli için İş İlan No (00004971601)

GÖKÇESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI: Engelli olarak 1 Beden İşçisi (Temizlik) pozisynunda alım yapılacak.  İş İlan No (00004971906)

DOĞU KARADENİZ KALKINMA AJANSI BAŞKANLIIĞI: Engelli 2 Büro Memuru (Genel) alacak. İş İlan No (00004971181)

Bu kapsamda İŞKUR 09 Mayıs 2019 tarihli iş ilanlarına göre kamuya toplamda 6 personel alımı yapılacak.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

  • Türk Vatandaşı olmak , 18 yaşını tamalamış olmak , Askerlik ile ilişiği olmamak , Kamu haklarından mahrum bulunmamak.
  • Türk Ceza Kanununun 53. Maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsalar bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar,zimmet,irtikap,rüşvet, hırsızlık,dolandırıcılık,sahtecilik,güveni kötüye kullanma,hileli iflas,ihaleye fesat karıştırmak,edimişn ifasına fesat karıştırma,suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakcılık suçlarından mahkum olmamak
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik,yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak .
  • Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yaptırılacak arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak. Engelliler için gerekli sağlık kurulu raporunu almış olmak.

Başvuru yapmış olan adayların Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular ilan sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecektir.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 09 Mayıs 2019 tarihi itibari ile başvurularına başlayabilecek ve en geç 4 gün içerisinde yani 13 Mayıs 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular, https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden yapılacaktır. Sizler için İlan numaralarını yukarıda kadro bilgileri kısmında paylaştık ve bu iş ilanı numaraları ile ilgili ilanlara ulaşabilir ve başvuru yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim