Her hafta başında merakla beklenen İŞKUR kamu ilanları yayımlandı. 24 Şubat Gece yarısı İŞKUR İnternet sitesinde yayımlanmış olan ilanlara göre kamuya farklı kurum ve kuruluşlardan 903 Personel, Memur ve işçi alımı yapılacağı bildirildi. Bu bağlamda adaylar başvurularını İnternet ortamında veya alım yapılacak il İŞKUR müdürlüğünden gerçekleştirmeleri gereklidir.

KİMLER İŞKUR İLANLARINA BAŞVURU YAPABİLİR?

İŞKUR  Personel Alımı aracılığı ile yayımlanmış olan kamu personeli alımı ilanlarına başvuru yapacak adaylardan, " Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, En az ilkokul mezunu olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak gibi şartlar aranıyor.

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

Kamu personeli kapsamında kamuya 903 personel alımı yapılacak ve alımlar, Beden İşçisi, Temizlik İşçisi, Güvenlik Görevlisii,Beden işçisi (taşıma, yükleme-boşaltma), Beden İşçisi (Genel), Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt), Isıtma Ve Sıhhi Tesisatçı, Fayans, Seramik Ve Karo Döşemecisi, Elektrikçi (Genel), gibi kadrolara personel alınacak.

ALIM YAPACAK KURUM VE KURULUŞLAR:

Yukarıdaki kadrolara başvurular aşağıdaki kurumlar tarafından alınacak ve sadece başvuru niteliklerini taşıyanlar başvuru yapabielcekler.

  • ÇAYKUR ÇAY İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
  • EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ
  • GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ
  • SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ
  • MUŞ ALPARS LAN ÜNV. İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BŞK. I

İŞKUR BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

İŞKUR üzerinden İnternet ortamında alım yapılacak personel alımları için adaylar başvurularını, https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinde gerçekleştirmeleri gereklidir. Öncelikle ilgili bağlantı üzerinden İŞYERŞ TÜRÜ kısımını KAMU olarak seçip ve İLAN TARİHİ ni 24 SAAT  olarak belirledikten sonra ARA butonuna tıklanıldığında ilagil ilanlara ulaşılabilinecektir.

Editör: TE Bilisim