Kamu İŞKUR İlanları üzerinde haftanın kamu ilanları yayımlandı. Her gün çok sayıda ilan yayımlayan Türkiye İş Kurumu yeni istihdam kapsamında 21-25 Hazriran 2021 tarihleri arasında geçerli olacak olan kamu ilanlarını duyurdu. Bu kapsamda en az ilköğretim mezunu personel alımı kapsamında 152 kişi alınacak. İşte kadro dağılmı ve detayları

ALIM YAPACAK KURUM VE KADRO DAĞILIMI:

ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ:  67 Proses İşçisi,

KARŞIYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI:  10 Beton Parke ve Bordür Taşı Döşeme İşçisi, 30 Beden İşçisi (Genel), 10 İnşaat İşçisi, 20 Park temizlik işçisi, 5 Filit İşçisi (Haşere İlaçlama),

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TARLA BİTKİLERİ MERKEZ ARAŞTIRMA EN STİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ: 1 Laboratuvar Temizlik İşçisi, 2 Tarım İşçisi (Tarla Ürünleri), 1 Elektrikçi (Genel)

ET VE SÜT KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YOZGAT ET KOMBİNASI MÜDÜRLÜĞÜ: 1 Elektrikçi (Genel)

KİLİS BELEDİYE BAŞKANLIĞI İKTİSADİ İŞLETMESİ: 1 Şoför (Yolcu Taşıma), 1 Elektrikçi (Genel)

BANDIRMA KOYUNCULUK ARAŞTIRMA ENTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ: 1 Hayvan Bakıcısı, 1 Kasap ve 1 Gemici

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Kamu kurumlarının işçi personel alımı ilanlarna başvuru yapacak adaylardan " Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, En az İlköğretim mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından gün almamış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak ve Görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak" şartları aranacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İŞKUR Kamu ilanlarına başvurular Elektronik ortamda yapılacaktır. Bunun için adaylar İŞKUR sistemine öncelikle üyelik bilgileri ile giriş yapmaları şarttır. Başvurular 21 Haziran 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 25 Haziran 2021 tarihine kadar devam edecektir. Bu kapsamda adayların başvuru için " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresine giriş yaparak " İşyeri Ünvanı " yazan kısma yukarıdaki kurumların adını yazarak ve arama işlemi ile ilanlara ulaşabilir ve başvurularını yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim