Türkiye İş Kurumu üzerinde haftanın memur personel alımı ilanları yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre toplamda 82 kişilik kadro ile alım yapılacak. Bizde İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde ilanları sizlerle paylaşacağız.

İLANLARIN DETAYLARI:

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanlara bakacak olursak, Normal, Engelli, Eski Hükümlü veya TMY kapsamında personel alımı yapılacak. Ayrıca bazı ilanlarda KPSS şartı aranmıyorken bazı ilanlarda ise adaylardan KPSS 60 Puan şartı yer almaktadır.

ALIM YAPILACAK KADRO VE KURUM:

  1. AKSARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ: 10 Güvenlik Görevlisi (Silahsız), 15 Temizlik Görevlisi, 1 Sulama Sistemleri Montaj İşçisi ve 4 Bahçe Bakım Elemanı alınacak.
  2. KAYSERİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ: 4 Aşçı
  3. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ: 8 Güvenlik Görevlisi, 7 Temizlik Görevlisi, 17 Temizlik Beden İşçisi, 1 Elektrik Teknisyeni, 1 Doğal Gaz Tesisat Teknisyeni, 1 Isıtma Ve Sıhhi Tesisatçı olmak üzere toplamda 35 personel alınacak.
  4. KAMU GÖZETİMİ MUHASEBE VE DENETİM STANDARTLARI KURUMU: 3 Güvenlik Görevlisi
  5. TÜBİTAK: 5 Özel Güvenlik ve Koruma Meslek Elemanı
  6. KARAKAPI BELEDİYESİ: 1 Çöp Kamyonu Sürücüsü
  7. DEVLET SU İŞLERİ XIX BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ : 1 Greyder Operatörü

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Yayımlanan İŞKUR ilanlarına başvuru yapmak isteyen adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 18 yaşını tamamlamış ve 40 yaşından büyük olmamak, En az ilköğretim mezunu olmakla beraber, Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunlarıda başvuru yapabilir, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Engelli adaylar için ve Eski hükümlü adaylar için durumunu gösterir rapora sahip olmak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

Kamu Grubu personel alımı başvuruları sadece İŞKUR üzerinden yapılıyor. Adaylar https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine giriş yaparak İŞYERİ TÜRÜ kısmını kamu seçerek ve ARA butonuna tıklayarak ilgili ilanlara ulaşabilir ve başvuru yapabilirler.

Editör: TE Bilisim