13 Ekim 2020 tarihi itibari ile Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre 2 kamu kurumu bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı pozisyonlarda işçi personel alacak. Söz konusu ilanlar hakkında detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşacağız. Söz konusu haberimizde alım yapılacak kadrolara, şartlara ve kurumların detaylarına ulaşacaksınız.

Alım Yapılacak Kadro ve Detayları Nedir?

Et ve Süt Kurumu bünyesine İstanbul Beylikdüzü birimine İlköğretim mezunu Şoför-Yük Taşıma alımı yapacak. Alımlar 18 ile 40 yaş arasında yapılacak.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ise bünyesine, KDZ. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Polisevi Büro Amirliği  personel alımı yapacak. Alımlar, 2 Garson ( Servis Elemanı ), 1 Pide Ustası alımı yapacak. Alımlar 18 ile 30 yaşlaro arasında yapılacak.

İŞKUR Başvuru Şartları Nedir?

Et ve Süt Kurumu ile İlçe Emniyet Müdürlüğü personel alımı için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sornu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak gibi genel nitelikler aranacak.

Özel olarak ise, Şoför adaylarından En az İlköğretim mezunu olmak ve "D" veya "E" Sınıfı (Yeni C veya CE) ehliyete sahip olmak.SRC Belgesine sahip olmak. (Psikoteknik Belgesine sahip olmak.Dijital Takograf Belgesine sahip olmak.) şartı aranacak.

Garson ve Pide Ustası için ise İlköğretim ve Lise mezunu olmak ile Pise Ustası ve Servis elemanı mesleğinde en az 2 yıl deneyimli, taş fırın kullanabilen, esnek çalışma saatlerine uygun kişi tercih edilecektir.

Başvurular Elektoronik Ortamda Yapılacak!

Söz konusu İŞKUR personel alımı başvuruları sadece İnternet üzerinden veya Alo 170 hattı üzerindne yapılacak. Bu kapsamda İnternetten yapılacak başvurular için adaylar, " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresi üzerinden giriş yaparak " İŞYERİ ÜNVANI " Kısmına igili kurumları yazarak ve " ARA " tuşuna basarak ilgili ilanlara ulaşılabilir.