Türkiye İş Kurumu günün kamu ilanlarını yayımladı. Yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre Antalya İl Tarım Müdürlüğü Kadın Erkek adaylar içerisinden 1 Kişilik kadro ile Sıhhi Tesisatçı alımı yapılacak. Başvuru süreci başlamış ve en fazla 5 gün içerisinde sona erecek olan ilan hakkında detayları sizlerle paylaşıyoruz.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Antalya İl Müdürlüğü ve Bağlı Brimler bünyesine 1 Sıhhi tesisatçı alacak olup adaylardan bu yönde, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Engelli veya Eski Hükümlü olduğunu gösterir rapora sahip olmak, 18 Yaşını tamamlamış olmak, Lise Mezunu Olmak, Kadın veya Erkek olmak, Sıhhi Tesisatçı Deneyim Belgesi ve SGK ile Teyit Belgelendirmesine sahip olmak, En az 1 yıl deneyim sahibi olmak gibi şartlar aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personel alımı için başvurular 23 Kasım 2020 tarihi itibari ile başladı. Adaylar başvurularını en geç 5 gün içerisinde yani 27 Kasım 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular " esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00005783489 " adresi üzerinden elektronik otamda gerçekleştirmeleri gerekmeketdir.

Editör: TE Bilisim