Türkiye İş Kurumu personel alımı ilanları yayımlandı. Yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre Tokat İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesideki eksikliği karşılamak üzere Eski Hükümlü veya TMY kapsamında personel alımı yapılacak. Başvuru süreci başlamış olup ilan hakkında detayları sizlere aktarıyoruz.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: Tokat İl Tarım ve Orman Müdürlüğü

İşveren Statüsü: Kamu

Çalışma Şekli: Daimi/Tam Zamanlı

Bu kapsamda İl tarım ve Orman müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Ortaöğretim Mezunu 1 Temizlik Görevlisi Alımı yapılacak. 

BAŞVURU ŞARTLARI:

Tokat İl Tarım ve Orman Müdürlüğü alımını yapacağı personel adaylarından, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, 18 yaşından büyük olmak, Lise mezunu olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR:

İl tarım müdürlüğü personel alımı için adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi ile birlikte başladılar. Adaylar başvurularını en geç 29 Eylül 2020 tarihine kadar gerçekleştirmek zorundadırlar. Başvurular " esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresi üzerinden İş İlan No (00005699049) ile yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim