Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren, Türkiye'nin istihdamına önemli katkılar sağlayan İŞKUR'un 2020 TYP alım ilanları açıklanmaya başladı. Bu bağlamda İŞKUR TYP personeli alımı başvuru şartları ve başvuru detayları ise şu şekilde olacak. Çanakkale İl Özel İdaresi Başkanlığına çevre temizliği uygulama alanında noter kurası ile personel alınacak. 75 TYP personel alımı için başvurular online olarak alınacak.

ÇANAKKALE İL ÖZEL İDARESİ TYP ALIMI;

Çanakkale İl Özel İdaresinde uygulama alanında çevre temizliğinde görevlendirilecek olan personellerin, başvuruları 30 Aralık tarihinde alınmaya başlandı. Buna göre Son başvuru tarihi ise 3 Ocak tarihinde tamamlanması gerekmektedir. Kaç kişi alınacak. Açıklanana göre katılımcı sayısı 75 olacak. Günlük çalışma süresi nedir? Günlük olarak 9 saat üzerinden toplamda 162 gün görev verilecek. 20 Ocak tarihinde iş başı olup 162 gün sonunda tamamlanacak. Başvuru ilan numarası şu şekilde;

BAŞVURU DETAYLARI;

287108 TYP No’lu iş başvurusu için aşağıdaki ilan detaylarını inceleyebilirsiniz. Adaylar Noter kurası ile belirlenecekler. Bu bağlamda 7 Ocak saat 10:30 tarihinde İl Özel İdaresi Yemekhanesinde Noter huzurunda kura gerçekleştirilecek. Adayların bu konuda 2181055 numaralı iletişim numarası ve Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi Çanakkale İl Özel İdaresinde Kuraya katılabilirler. Ayrıca yeni açıklanacak olan Typ alım ilanlarını işin olsa sitesi üzerinden adaylara duyurmaya devam edeceğiz.