İlli Eğitim Müdürlükleri İŞKUR aracılığı ile memur ve personel alımı ilanı yayımladılar. Yayımlanan ilanlara göre alımlar iki farklı Şehirde yapılacak. Bu kapsamda İl Milli Eğitim Müdürlükleri bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda ve niteliklerde Memur alımı ve personel alımı yapacak. Peki başvuru şartları nedir? Hangi kadrolarda personel ve memur alımı yapılacak!

İki Şehirde Alım Yapılacak!

İŞKUR ile yayımlanan ilanlara göre iki ilde bulunan İl Milli Eğitim Müdürlükleri bünyelerine 19 kişilik kadro ile alım yapacak.Buna göre

  • İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlğü 17,
  • Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2,

Hangi Kadrolarda Alım Yapılacak?

Söz konusu yayımlanmış olan  ilanlara göre, Büro İşçisi, Büro Memuru, İnşaat Boyacısı/Boyacı, Bahçıvan, Mekanik Bakım Onarımcısı, Elektrikçi ( Genel ) ve Büro Memuru alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

  • 4857 Sayılı İş Kanunun 30.Maddesi kapsamında Müdürlüğümüzce istihdam edilmesi için Valiliğimizin  onayları doğrultusunda genel şartların yanı sıra aşağıda yazılı özel şartları taşıyan /karşılayan Ortaöğretim mezunu adaylardan oluşacak isim listesinde noter huzurunda yapılacak kura çekimi ile 1 (bir) Engelli Elektrikçi(Genel)  mesleğinde personel alımı yapılacaktır.
  • En az son altı aydır İstanbul’da ikamet ediyor olmak.
  • şe alınan adaylar Müdürlüğümüzde veya personel ihtiyacı olan okul/kurumlarda görev yapacaktır.
  • İşe alınan adaylar en az beş yıl geçmedikçe il dışı herhangi bir nakil talebinde bulunamayacaktır.
  • Alım yapılacak pozisyon için gerekli nitelikleri taıyor ve MEB onaylı belge sahibi olmak.
  • Büro Memuru alımı için EKPSS girmiş olmak gereklidir.

BAŞVURULAR BAŞLDI!

İŞKUR üzerindeki ilan ile İl Milli Eğitim Müdürlükleri personel alımı başvuru süreci ilanın yayım tarihi olan 22 Mart 2021 tarihi ile başvurular başladı. Adaylar başvurularını en geç 26 Mart 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden elektronik ortamda yapmaları gereklidir.

Başvurularınızı aşağıdaki görsele göre yapabilirsiniz.