İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlükleri bünyelerindeki işçi personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda ve statülerde kamu işçisi alımı yapacaklarını ilan ettiler. İlgili ilanlar Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanarak başvuru süreci başladı.

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ İLANLARI:

İŞKUR'da yayımlanan ilanlara göre, iki farklı şehirde bulunan İl Emniyet müdürlüklerine işçi alımı yapılacak. Bu yönde Mersin İl Emniyet Müdürlüğüne Engelli 3 Temizlik Görevlisi ve 2 TMY (Terorle Mücadelede Yaralanan) kapsamında temizlik görevlisi alınacak. Adaylardan en az İlköğretim ve en fazla Ortaöğretim mezunu olmak şartı aranır. 

Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü ise 1 kişilik boşluk ile Fırıncı Ustası-Unlu Mamuller (Pasta Ustası) alacak olup adayların en az ilköğretim ve en fazla lisans meuznu olmaları gereklidir. Ayrıca adaylardan 6 yıl deneyi sahibi olmakta aranıyor.

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ:

Niğde ilinde bulunan İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 3 kişilik boşluk ile Aşçı alımı yapılacak olup adaylardan en az lise mezunu olmaları şartı aranacak. Ayrıca alımlar Engelli personeller için geçerli olup ilana sadece engelli olan adaylar başvuru yapabileceklerdir. Bu yönde ise adaylardan engelli raporu istenecek.

Editör: TE Bilisim