Türkiye İş Kurumu aracılığı ile personel alımı ilanları yayımlanıyor. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Devlet Su İşleri Genel Mürülüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda ve niteliklerde olmak üzere Kamu Personeli Alımı yapılacak. Ayrıca KPSS Puanı ile veya KPS Baraj Puanı olmaksızın alım yapılacak olup ilanlar hakkında detayları sizlerle paylaşıyoruz.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü İlanları:

İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan ilan ile Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olan Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 3 Engelli ve 1 Eski Hükümlü Büro İşçisi alımı yapacak. Alımlar Kadın Erkek adaylar içerisindne yapılacak.

Ayrıca adaylardan 18 Yaşını doldurmuş olmak, Lisans mezunu Olmak, Kamu Personeli Seçme Sınavından EKPSS veya KPSSp3 puan türünden puana sahip olmak. ( Baraj Puanı İstenmeyecek ) ve Alım yapılacak alanlardan mezun olmuş olmak gereklidir.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü:

DSİ farklı bölgelerde olan  birimlerinde görevlendirmek üzere Beden İşçisi ve Ziraat Mühendisi alımı yapacak. İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan ilanlar ile DSİ bünyesindeki eksikliği karşılamak için Yenikır Baraj Sulama Birliğine ve 13. Bölge Saymanlık Müdürlüğüne gerçekleştirmeleri gereklidir.

Buna göre DSİ 13. Bölge Saymanlık Müdürlüğü 1 kişilik boş kadro ile Eski Hükümlü Beden İşçisi alımı yapacak.

DSİ Yedikır Baraj Sulama Birliğine ise 1 kişilik boş kadro ile Ziraat Mühendisi alımı yapılacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

DSİ ve İl Milli Eğitim Müdürlüklerine başvurular sadece İnternet üzerinden yapılacak. Adaylar İŞKUR aracılığı ile online olarak başvuru yapacaklardır. Bu kapsamda aşağıdaki bağlantı adresini ve ilan numaralarını kullanarak başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

DSİ 13.BÖLGE SAYMANLIK MÜDÜRLÜĞÜ: 00005951580

DSİ.YEDİKIR BARAJ SULAMA BİRLİĞİ: 00005955956

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Engelli Büro İşçisi : 00005954331

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Eski Hükümlü Büro İşçisi: 00005954390

Editör: TE Bilisim