İŞKUR aracılığı ile 28 Kasım 2019 tarihli yayımlanmış olan ilanlara göre kamuya işçi personel alımı yapılacak. Alımlar İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve İl Emniyet müdürlüğü Polisevi şube müdürlüğüne yapılacak. Adayların başvuru yapabilmeleri için belirtilen nitelikleri ve statülere sahip olmaları gereklidir. Aşağıda ilanların detaylarına ulaşarak başvuru yapabilirsiniz.

İLANLARIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurumlar: Çanakkale İl tarım ve Orman Müdürlüğü ile Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Polisevi Şube Müdürlüğü

Alım Yapılacak Pozisyonlar: Aşçı Yardımcısı ve Bayan Kuaförü

Çalışma Şekli: Geçici / Tam Zamanlı ve Daimi / Tam Zamanlı

Alım Statüsü: Engelli ve Normal Personel

İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ:

Çanakkale ilinde bulunan müdürlüğe 1 kişilik boş kadro ile Engelli Aşçı Yardımcısı alacak. Söz konusu ilana kadın veya erkek adaylar başvuru yapabilecek. Adyaların lise veya dengi okul mezunu olmaları, Türkiye vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak ve Engelli olduğunu gösterir rapora sahip olmları gerekmektedir. Başvurular İş İlan No (00005279022) ile İŞKUR üzerinden yapılacaktır.

MALATYA İLİ EMNİYET MÜD POLİSEVİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ:

Malatya il emniyet müdürlüğü polisevine 1 kişilk boş kadro ile Bayan Kuraförü alınacak. Sadece kadın adayların başvuru yapabileceği bu ilan için adayların 18 ile 50 yaş aralığında olmaları gereklidir. Ayrıca en az ilköğretim mezunu olmak, Temel iş sağlığı ve güvenliği eğitim belgesine sahip olmak, En az 2 yıl iş deneyimine sahip olmak, Kuaförlük ustalık belgesi sahibi olmak, Hijyen belgesine sahip olmak ve Bulaşıcı hastalığı olmadığına dair sağlık raporu bulunmaları gereklidir. Başvurular İŞKUR üzerinden İş İlan No (00005278989) ile yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim