Üniversitelere personel alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Sakarya Üniversitesi de bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere ilan yayımladı. Farklı kadrolarda olmak üzere 3 Kişilik boş kadro ile Sürekli İşçi Alımı yapılacak. İlgili ilan İŞKUR üzerinde önümüzdeki hafta yayımlanacak ve başvurular başlayacak. Kimler Başvuru yapabilecek? Alım yapılacak kadrolar hangileridir?

KADRO BİLGİSİ:

Sakarya Üniversitesi 3 kişilik boş kadro ile Serdivan'da İkamet eden adaylar alacak. Bu yönde Lise Mezunu 18-30 yaş aralığında Temizlik Görevlisi Alacak. Lise Mezunu 18-35 yaş aralığında 1 İnşaat işçisi ve Meslek Lisesi mezunu 18-35 yaş aralığında 1 Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Üniversite hastanesine başvuru için adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, En az lise mezunu olmak" şartları aranacak.

Ayrıca adayların başvuru için ilgili pozisyonların özel niteliklerini taşıyor olmaları gereklidir. Bu kapsamda Özel Olarak;

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

İlgili ilan 31 Ağustos 2021 tarihinde Türkiye İş Kurumu resmi İnternet adresi üzerinde yayımlanarak başvuru süreci başlayacak. Aday başvurularını en geç 4 gün içerisinde yani 4 Eylül 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular sadece " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresi üzerinden yapılacaktır.

KURA ÇEKİMİ YAPILACAK!

Alımlar Kura işlemleri ile belirlenecek. Bu yönde İŞKUR tarafından iletilecek Nihai listesine göre Sakarya Üniversitesi Noter huzurunda 9 Eylül 2021 tarihinde kura çekimi yapacak.

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim