Harran Üniversitesi İşçi Alımı Başvuru süreci başladı. Dün ( 08 Aralık 2020 ) yayımlanan ilana göre başvurular 08 Aralık 2020 tarihinde başlaması gerekiyordu. Ancak İŞKUR üzerinde herhangi bir duyuru yayımlanmaması ile adaylar başvuru yapamadılar. Başvuru Süreci Bugün itibari ile başladı.

Bekleyen Adaylara Müjde! Başvuru Ekranı Açıldı!

Kamu İŞKUR İlanları kısmında Harran Üniversitesi 81 İşçi Alımı için başvurular başladı. 09 Aralık 2020 tarihi itibari ile başlayan başvurular için adaylara 5 günlük süre verildi ve en geç 14 Aralık 2020 tarihine kadar yapılacak. 

Hangi Kadrolarda İşçi Personel Alımı Yapılacak?

Üniversitenin 81 Kadrolu İşçi Alımı ilanına başvuru yapacak adayların en az İlköğretim mezunu olmaları gereklidir. Buna göre;

  • Lise mezunu Sürekli İşçi Statüsünde 53 Hasta Bakımı ve Temizliği Görevlisi alınacak.
  • İlköğretim Mezunu Temizlik Personeli Alımı için 25 Sürekli İşçi ve 3 Eski Hükümlü alınacak.

Genel Başvuru Şartları Nedir?

1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2. 18 yaşını tamamlamış olmak.

3. Başvurulan meslek için belirlenen bir okuldan(bölümden/programdan) son başvuru tarihi itibariyle mezun olmak ve istenilen diğer sertifika/belgelere sahip olmak.

4. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.

5. Göreve başlayacak personelin görevini yapmasına engel sağlık sorununun olmaması (ruhsal ve fiziksel) gerekmektedir. Başvuran adaylar bunu kabul etmiş sayılacaktır. Aksi durumda ilgili mevzuat hükümlerine göre işlem yapılacaktır.

6.Eski hükümlü kadrosuna başvuran adaylar eski hükümlü belgesi ile durumlarını belgelendirmek.

Kadrosuna ve Eğitimine Göre Özel Şartlar

Adayların 18 yaşından küçük ve 35 yaşından büyük olmamaları gereklidir. Ayrıca Şanlıurfa ilinde ikamet eden adaylar başvuru yapabileceklerdir. Temizlik Görevlisi alımı için en az ilköğretim mezunu olmak şarttır.

Hasta Bakım Elemanı alımı için ise lise eğitimi veren kurumların Hasta ve Yaşlı Hizmetleri alanının engelli bakımı, hasta bakımı ve yaşlı bakımı dallarından ya da sağlık hizmetleri alanının ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı ve sağlık bakım tekniseyenliği dallarından birinden mezun olmak gerekmektedir.

Nasıl Başvuru Yapılacak?

Harran Üniversitesine İşçi Personel alımı için başvurular sadece İŞKUR aracılığı ile yapılacak. Adayları " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresine giriş yaparak Üyelik bilgileriniz ile sisteme girdikten sonra İŞYERİ ÜNVANI kısmında HARRAN ÜNÜVERSİTESİ yazarak ara tuşuna tıklayabilir veya aşağıdaki iş ilanı numaraları ile başvuru yapabilirsiniz.

Klinik Destek Elemanı (Hastane) İş İlanı No: 00005802078

Temizlik Görevlisi İş İlanı No: 00005802095

Temizlik Görevlisi ( Eski Hükümlü ) İş İlanı No: 00005802103

Gelişmelerden haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirerek anında haberdar olabilirsiniz. İşin Olsa İOS Mobil Uygulaması İçin BURAYA, İşin Olsa Android Mobil Uygulaması İçin BURAYA tıklayarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz