Nisan aynının son günlerinde yeni iş ilanları yayımlandı Bu kapsamda Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) üzerinde yayımlanmış olan ilanlara göre farklı kurumlar bünyelerindeki işçi eksikliğini karşılamak üzere ilanlar yayımladılar. Bu kapsamda farklı kurumlar ve belediye bünyesine alım yapacağını ilan etti.

29 NİSAN 2019 İŞ İLANLARI:

İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan ilanlara göre, TÜVASAŞ, DSİ, EGM, MEB ve Didim Belediyesi bünyesine işçi personel alımları yapacak. Başlıca alımı yapılacak kadrolar, Makine teknolojisi teknisyeni, Garson ( Servis Elemanı ), Aşçı Yardımcısı, Temizlik Görevlisi, Beden İşçisi ( Temizlik ), Kepçe Operatörü ve kamyon Şoförü pozisyonları oldu.

Bu yönde, Türkiye Vagon Sanayii, Devlet Su İşleri 13. Bölge Müdürlüğü, Balıkesir Emniyet Müdürlüğü, Didim Belediyesi ve Güneysu Öğretmen Evi Müdürlüğü Sosyal Tesisleri bünyelerine işçi alımı ve personel alımı yapacaklar.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Yukarıdaki pozisyonlarda kurumlara başvuru yapacak adaylardan bazı genel nitelikler talep ediliyor. Bu kapsamda adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Sağlık açısından görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, En az İlköğretim mezunu olmak ve en fazla lisans mezunu olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden yapacaklar olup İŞKUR resmi inetrnet sitesi olan https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresinden elektronik ortamda iş ilanı numaraları ile başvurularını yapabilirler. İlgili ilanların İş İlan numaralarına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Didim Belediyesi İş İlanının detayları için Buraya Tıklayınız.

TÜVASAŞ, DSİ, EGM ve MEB Personel Alım İlanın Detayları İçin Buraya Tıklayınız.