Gölcük Belediyesi Kamu İşçi alımı ilanı yayımlandı. Az Önce gelmiş olan duyuruya göre Gölcük Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Kamu İşçi Alımı yapacağını duyurdu. Bu kapsamda ilgili ilana başvuru yapabilmek için en az İlköğretim mezunu olmak ve en fazla 45 yaşında olmak gerekiyor. İlan detayları nedir?

Geçici Süreli İşçi Alımı Gerçekleştirilecek!

Gölcük Belediyesi işçi alımı için ilan yayımlamış olup Alımların geçici süreli yapılacağını duyurdu. Kamu statüsünde Tam Zamanlı Geçici İşçi alımı yapılacak olup çalışma süreci 5 Ay 29 gün olarak paylaşıldı. Bu kapsamda Alımlar Beden İşçisi ( Genel ) alanında gerçekleştirilecek olup başvuru şartları ve detayları haberin devamında.

Kimler Başvuruda Bulunabilecek?

Gölcük Belediyesi Kamu İşkur ilanına başvuru için adaylardan,

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • 18 Yaşını tamamlamış ve 45 yaşından büyük olmaması gerekmektedir.
  • Askerlikle ilişkisi bulunmamak.
  • Adli sicil kaydı bulunmamak.
  • İşin nevi; Açık alanlarda çöp toplama, ot kesme, mezar kazma, yol bakım-tamir v.b. işler olduğundan bu işlerde çalışmaya engel olacak fiziksel -zihinsel herhangi bir hastalığının olmaması.

şartları aranacak.

Başvurular İnternet'ten Yapılacak!

Belediye İşçi alımı başvuruları sadece İnternet'ten İŞKUR resmi İnternet adresi üzerinden gerçekleştirilecek. Bu kapsamda adayların " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresinden İş İlan No (00006732362) ile başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir.