Ankara Gazi Üniversitesi aralıklarla kamu personeli ve işçisi alımı ilanları yayımlarken yeni bir ilan daha yayımladı ve 7 farklı pozisyon için en az ilköğretim mezunu olmak üzere atama yapacağını kamuoyuna duyurdu. Peki Gazi Üniversitesinin alım yapacağı pozisyonlar nedir, adaylardan hangi şartlar aranmaktadır, adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Alınacak Pozisyonlar

1-) Asansör Kurucusu Ve Bakımcısı/Elektromekanik Taşıyıcılar Bakım Ve Onarımcısı  

En az ilköğretim mezunu olmak, Asansör bakım onarımı ile ilgili en az 1 yıl mesleki tecrübeye sahip olmak ve tecrübeyi hem ''SGK kayıtları'' ile hem de ''Çalışma Belgesi'' ile belgelendirmek.

2-) Elektrikçi

Lise mezunu olmak. Liselerin elektrik ile ilgili bölümlerini bitirmiş olmak.

3-) Mobilyacı

Lise mezunu olmak. Liselerin mobilya ile ilgili bölümlerinden mezun olmak.

4-) Hastane Hizmetlisi

Lise mezunu olmak. Alınacak Hastane Hizmetlisi; Gazi Üniversitesi Hastanesinin Cenaze ile ilgili işlemlerinde çalıştırılacağı için; MEB Onaylı Cenaze Hizmetleri Kursu Bitirme belgesine sahip olması gerekmektedir.

5-) Makine Bakım Onarım Teknisyeni/Makine Bakım Onarımcısı  

Lise mezunu olmak. Liselerin makine ile ilgili bölümlerinden mezun olmak.

6-) Kaynakçı (Elektrik ve Oksijen)

En az ilköğretim mezunu olmak. Kaynakçılık Ustalık Belgesi, Kalfalık Belgesi veya Mesleki Yeterlilik Belgesine sahip olmak.

7-) Terzi

En az ilköğretim mezunu olmak. Terzilik ustalık, kalfalık veya mesleki yeterlilik belgesine sahip olmak. Terzilik mesleğinde en az 1 yıl tecrübe sahibi olduğunu belgelendirmek.

Yukarıda yer alan pozisyonlar ve şartlara uyum sağlayan adayların en yakın İŞKUR müracaat merkezine giderek 13 Kasım 2020 (dahil) müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir. Tüm ilanlarda 35 yaş şartı bulunmakta olup adayların 35 yaşını doldurmamış olmaları yani 36 yaşından gün almamış olmaları gerekmektedir.

Diğer kamu iş ilanları için mobil uygulamamızı indiriniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim