Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan ilana göre Fırat Üniversitesi bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak üzere farklı statüde işçi personel alımı yapacağını belirtti. Bu kapsamda Fırat Üniversitesi 18 kişilik boş kadro ile temizlik görevlisi alımı yapılacak. Peki ilanın detayları nedir? Kimler başvuru yapabilir?

İLANIN DETAYLARI NEDİR?

Fırat Üniversitesi Sürekli İşçi kapsamında 6 Engelli temizlik personeli ve 12 Eski Hükümlü veya Terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan temizlik görevlisi alımı yapılacak. Alımlar kura ile ve sözlü sınav ile yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan temizlik personeli alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, engelli adaylar için ve Eski hükümlü olan adaylar için durumunu gösterir eapora sahip olmaları gereklidir. Ayrıca 18 yaşını tamamlamış ve en az ilköğretim mezunu olmaları gereklidir.

BAŞVURULAR:

Sürekli işçi kadrolarına ilişkin ilan, İŞ-KUR internet sitesi üzerinden yayımlanacaktır. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar 25.11.2019 - 29.11 2019 tarihleri arasında başvurularını Elazığ İş Kurumu İl Müdürlüğüne/Hizmet Merkezlerine veya www.iskur.gov.tr adresinden yapmaları gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim