Elektrik Üretim A.Ş. 150 Personel Alımı yapacak. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler bakanlığında yayımlaanan ilana göre 16 Farklı Müdürlükte görevlendirmek üzere 150 Personel Alımı yapılacak. Başvuru süreci İŞKUR aracılığı ile ilerleyecek olup ilan Türkiye İş Kurumu üzerinde önümüzdeki günlerde yayınlanacaktır.

150 Personel Alımı kadro Dağılımı:

EÜAŞ 3 farklı kadro ile 150 personel alımı yapacağını bildirdi. Teknisyen Alımı yapılacak olup  alımlar aşağıdaki alanlarda yapılacak.

  • Elektronik Teknisyeni kadrosuna 119 Kişi,
  • Elektronik Teknisyeni için 15 Kişi,
  • Kimya Teknisyeni için 6 Kişi,

istihdam edilecektir.

Başvuru Şartları Nedir?

EÜAŞ adaylardan genel olarak ve özel olarak bazı nitelikler talep edecek. Bu alanda, 

  • Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • 30 Yaşını tamamlamış olmak,
  • Öncelik Belgesi olanların öncelik belgelerinin bulunması,
  • Sağlık durumunun çok tehlikeli işlerde çalışmaya elverişli olması,
  • Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4.maddesinde belirtilen şartları taşıması,

Özel Olarak İse:

ELEKTRİK TEKNİSYENİ: Lise ve dengi okulların Elektrik, Elektrik Tesisatçılığı, Elektrik-Elektronik, ElektrikElektronik Teknolojisi Bölümünün Yüksek Gerilim Sistemleri, Elektrik Tesisatları Pano Montörlüğü, Bobinaj veya Endüstriyel Bakım Onarım bölümlerinden mezun olmak.

ELEKTRONİK TEKNİSYENİ: Lise ve dengi okulların Elektronik, ElektrikElektronik, Elektrik-Elektronik Teknolojisi Bölümünün Elektromekanik Taşıyıcılar Bakım Onarım, Görüntü ve Ses Sistemleri, Güvenlik Sistemleri, Büro Makinaları Teknik Servisi, Haberleşme Sistemleri veya Otomasyon Sistemleri bölümlerinden mezun olmak.

KİMYA TEKNİSYENİ: Lise ve dengi okulların Kimya veya Kimya Teknolojisi mezunu olmak.

Alım Yapılacak Müdürlükler Hangileridir?

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Personel Alımı Başvuruları 10 Aralık 2020 tarihinde başlayacak. En geç 15 Aralık 2020 tarihine kadar yapılacak başvurular kabul edilecektir. Adaylar başvurularını sadece İŞKUR üzerinden elektronik ortamda gerçekleştireceklerdir. Bu kapsamda ilana başvurular başladığında anında haberdar olmak için;

İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirerek anında haberdar olabilirsiniz. İşin Olsa İOS Mobil Uygulaması İçin BURAYA, İşin Olsa Android Mobil Uygulaması İçin BURAYA tıklayarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz

Kura Çekimi Yapılacak!

Başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş sayısının 4 katı aday, öncelik hakkına sahip olarak başvuranlar arasından da açık iş sayısının 4 katı aday sözlü mülakat sınavına girmek üzere noter huzurunda yapılacak kura ile belirlenecektir. Adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyebilir. Kura çekimi tarih, saat ve yeri ile sözlü sınav gün, saat, yeri ve sınava katılmaya hak kazanan adayların isimleri Şirketimiz web sayfası olan www..tr adresinin duyurular bölümünde ilan edilecektir. Bu duyurular tebliğ mahiyetinde kabul edilir ve ilgililerin adresine posta yoluyla ayrıca tebligat yapılmaz.

DİĞER KAMU İŞKUR İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim