Elektrik üretim A.Ş Genel Müdürlüğü personel alımı yapacak. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Elektrik üretim A.Ş Genel Müdürlüğü ( EÜAŞ ) bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı müdürlüklere ve Kadrolarda olmak üzere 163 Personel alımı yapılacak. Başvurular sadece İŞKUR aracılığı ile alınacak olup başvuru süreci başlamıştır.

İŞKUR Başvuruları Başladı!

EÜAŞ Personel alımı başvuruları Bugün başladı. Daha önce de İşin Olsa ekibi olarak EÜAŞ Personel almı hakkında sizlere bilgileri aktarmıştık. Bu kapsamda başvurular Bugün 1 Haziran 2023 tarihi ile başlamış olup en geç 4 gün içerisinde 5 Haziran 2023 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir.

163 Personel Alımı Kontenjanları Nedir?

EÜAŞ yayımladığı ilana göre 4857 saylı İş Kanununa tabi çalıştırılmak üzere " 160 Daimi İşçi, 1 Engelli işçi, 2 Eski Hükümlü veya TMY kapsamında İşçi " olmak üzere toplamda 163 Kamu İşçi alımı gerçekleştirecektir. Alımlar;

- 70 Makine Teknisyeni,

- 71 Elektrik Teknisyeni,

- 14 Elektronik Teknisyeni,

- 5 Kimya Teknisyeni,

- 1 Büro İşçisi ( Engelli )

- 2 Teknisyen ( Eski Hükümlü / TMY )

KONTENJANA GÖRE BAŞVURU ŞARTLARI VE İLANIN TAM METNİ BURADA

Başvuru İş İlanı Numarası Nedir?

Adaylar başvurularını İŞKUR resmi İnternet adresi üzerimden gerçekleştirilecek olup başvuru için aşağıdkai bağlantıyı ve İş İlanı numaralarını kullanabilirsiniz.

BAŞVURU ADRESİ: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Başvuru İş İlanı numaraları ve şehre Göre Kontenjan:

Kura İşlemleri Yapılacak!

EÜAŞ personel alımında adayların değerlendirmeleri Kura işemleri ile yapılacaktır. İŞKUR a iletilecek başvurular Nihai Başarı listesine göre kura işelmeleri tamamlanacak.

Kura Yeri : ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ANKARA

Kura Tarihi : 03.07.2023

Kura Saat Dilimi : 14:00 - 15:00