Türkiye İş Kurumu üzerinde yeni personel alım ilanları yayımlandı. Yayımlanmış olan ilanlara göre Et ve Süt Kurumu personel alacak. Bu bağlamda Et ve Süt Kurumu bünyesindeki personel eksikliği için Sivas ilinde bulunan müdürlüğüne personel alacağını belirtti ve farklı iki pozisyon için alım yapılacak.

Et ve Süt Kurumu yayımladığı ilana göre 2 kişilik boş kadro ile Kasap ve 1 Kişilik boşluk ile Yük Taşıma Şoförü alacğaını belirtti.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

İŞKUR'da yayımlanan ilana göre adaylardan, 18 yaşını doldurmuş olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, En az ortaöğretim ( Lise ve Dengi ) mezunu olmak gibi genel nitelikler aranıyor.

Özel Olarak ise, 

Kasap : Tehlikeli İşlerde Çalışabilir olduğunu, sağlık Kurulu raporu İle belgelemek,bulaşıcı hastalığı bulunmamak,MEB,EBK ve İŞKUR tarafından düzenlenen Et İşçiliği ve Kasaplık Eğitiminden (SEKAP) Sertifika sahibi olmak veya "Tehlikeli ve Çok Tehlikleli Sınıfta Yer Alan İşllerde Çalıştırılıcakların Mesleki Eğitimlerine Dair Yönetmelikte" yer alan " Mesleki Eğitim Belgelerinde" birisine sahip bulunmak veya et endüstrisi öğrenimi görmüş olmak.

Yük Taşıma Şoförü: C veya CE Sınıfı ehliyete sahip olmak,SRC 3 veya SRC 4 belgesine sahip olmak, ağır ve tehlikeli işlerde çalışabilir olduğunu sağlık nkurulu raporu ile belgelemek.

BAŞVURULAR:

İlgili ilan İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan adaylar başvurularını'da İŞKUR üzerinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu yönde Başvurular 22 Mayıs 2019 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 27 Mayıs 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını aşağıda paylaşacağımız iş ilanı numalaraı ile yapabilirler:

Kasap : İş İlan No (00004991022)

Yük Taşıma Şoförü: İş İlan No (00004990955)

Editör: TE Bilisim