Et ve Süt Kurumu personel alımı için yeni ilan yayımladı. İŞKUR üzerinde gelen ilanlara göre 28 Nisan 2020 tarihli kamu personeli alımı ilanları geldi. Bu yönde Kamu Grubunda daimi / Tam Zamanlı olarak çalışacak personel adayları alınacak. Bizde İşin Olsa ekibi olarak sizler için derdiğimiz bu haberimizde sizlere Et ve Süt Kurumu personel alımı ilanı hakkında, başvuru kadroları ve başvuru şartları hakkında detayları sizlerle paylaşacağız.

ALIM YAPILACAK KADROLAR NEDİR?

Et ve Süt Kurumu Erzurum En Kombinası Müdürlüğünde görevlendirmek üzere normal statüde çalışacak 1 Elektrikçi ( Genel ) ve 2 Kasap alımı yapacağını bildirdi.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Et ve Süt Kurumu Erzurum Et Komşnası Müdürlüğüne başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını yapabilmeleri için, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, 18 yaşını tamamlamış ve 35 Yaşını doldurmamış olmak şartları aranacaktır.

Ayrıca özel olarak, Kasap Pozisyonu için en az lise mezunu olmak şartı gereklidir.

Elektrikçi kadrosu için ise, Meslek Yüksekokullarının Elektroniik Teknolojisi, Elektronil Teknolojisi, Elektronik haberleşme teknolojisi ve Elektrik Teknik lise elektrik mezunu olmak şartı aranacaktır.

KURA ÇEKİMİ YAPILACAK!

İŞKUR aracılığı ile başvuru yapacak adaylar KPSS puanı ile değerlendirmeyecek olup kura yöntemi ile değerlendirme yapacaklardır. Bu kapsamda Başvuru yapan adaylar Nihai listeye alınacak olup Kura çekimi 06 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:00'da Erzurum et ve süt kurumu müdürlüğünde kura çekimi yapılacaktır.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Et ve Süt Kurumu kamu personeli alımı başvuruları 28 Nisan 2020 tarih ile başlamış olup en geç 6 gün sürecektir. Bu yönde başvurular en geç 04 Mayos 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir.

İLAN NO NEDİR?

Kasap Pozisyonu: İş İlan No (00005488718)

Elektrikçi Pozisyonu: İş İlan No (00005488733)

Editör: TE Bilisim