İŞKUR ilanları yayımlandı. 14 Mart 2022 tarihli gelmiş olan ilanlara göre Türkiye İş Kurumu aracılığı ile bünyesindeki eksikliği karşılamak isteyen Et ve Süt Kurumu bünyesindeki eksikliği gidermek için 5 Kasap alımı gerçekleştirecek. Bu kapsamda Et ve Süt Kurumuen az ilköğretim mezunu işçi alımı gerçekleştireceğinden İşin Olsa ekibi olarak sizlere Başvuru şartları ve alım yapılacak şehirler hakkında bilgileri aktaracağız.

Kontenjan ve Şehre Göre Dağılım:

Et ve Süt Kurumu bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere toplamda 5 kişilik kadro ile işçi alacak. Alımlar Kasap pozisyonunda gerçekleştirilecek olup kontenjan dağılımı:

  • Van 3,
  • Erzurum 2,

Başvuru Şartları Belli Oldu!

Kasap alımları en az İlköğretim mezunu adaylar içerisinden gerçekleştirilecek.Genel olarak adaylardan,

Tehlikeli işlerde çalışabilir olduğunu sağlık kurulu raporu ile belgelemek, bulaşıcı hastalığı bulunmamak, MEB, YÖK. EBK ve İş Kur tarafından düzenlenen Et işçiliği ve Kasaplık Eğitiminden (SEKAP) Sertifika sahibi olmak veya "Tehlikeli ve Çok Tehlikeli Sınıfta Yer Alan Et işleme İşlerde Çalıştırılacakların Mesleki Eğitimlerine Dair Yönetmelikte" yer alan "Mesleki Eğitim Belgelerinden" birisine sahip olmak veya et endüstrisi öğrenimi görmüş olmak gereklidir.

Öte yandan, 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından büyük olmamak ve en az ilköğretim mezunu olmak gerekmektedir.

Başvurular İŞKUR'da Başladı!

Et ve Süt Kurumuna işçi alımı için başvurular 14 Mart 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 18 mart 2022 tarihi ile sona erecektir. Başvurular sadece İŞKUR " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresi üzerinden elektronik ortamda yapılacak.

Başvuru Numaraları,

Van İş İlanı Numarası 00006625910

Erzurum İş İlanı Numarası 00006627611

Editör: TE Bilisim