Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İşçi Alımı ilanı yayımlandı. 21 Şubat 2022 tarihli gelen ilanlara göre üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı statülere sahip işçi alımı ilanı yayımlandı. Türkiye İş Kurumu aracılığı ve Resmi Gazete üzerinde gelmiş olan ilana göre toplamda 22 İşçi Alımı yapılacak. Daimi statüde yapılacak alımlar için başvuru şartları ve başvuru için ilan numaralarını paylaşıyoruz.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 22 kişilik kadro ile Engelli 5 İşçi ve Eski Hükümlü 17 İşçi Alımı gerçekleştirecek.

Başvurular İŞKUR Üzerinde Başladı!

22 Temizlik Görevlisi Alımı için başvurular az önce ilanın yayımlanması ile birlikte başladı. Başvuru için adaylara 4 günlük süre verilmiş olup en geç 25 Şubat 2022 tarihine kadar yapılacak başvurular kabul edilecek.

En az Lise Mezunu Olmak Şart! Genel Şartlar Nedir?

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi temizlik Görevlisi alımlarını en az lise mezunu adaylar içerisinden yapacağını belirtti. Bu yönde Genel olarak ise,

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- Kamu haklarından mahrum olmamak,

- 18 - 35 yaşlarında olmak,

- Arşiv Araştırması olmamak,

- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak,

- Vardiyalı çalışmayı kabul etmiş olmak,

- Görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak,

şartları aranacak.

Engelli İşçi Alımı Başvuru Özel Şartlar:

Üniversiteye Engelli 5 Temizlik Görevlisi alımı yapılacak olup adayların başvuru için en az % 40 engeli olduğunu belirten rapora sahip olması ve Üniversitelerin temizlik işlerini kabul etmiş olması gereklidir.

Eski Hükümlü Temizlik Görevlisi Alımı Şartları:

17 Temizlik görevlisi alınacak olup adaylar, Üniversitemiz birimlerinde temizlik hizmeti, taşıma, kaldırma, istifleme, çevre temizliği ve benzeri işleri yapacaktır. Adayların Eski Hükümlü olduğun gösterir rapora sahip olmaları gereklidir.

Kura Çekimi Yapılacak!

İŞKUR ile yapılan başvurular toplanacak ve İŞKUR'ca Nihai liste belirlenerek Üniversiteye iletilecek. Bu kapsamda Üniversite liste sonucuna göre 17 Mart 2022 tarihinde kura çekimi işlemlerini gerçekleştirecektir.

Nasıl Başvuru Yapılacak?

İŞKUR ile en geç 25 Şubat 2022 tarihine kadar başvuru alınacak olup adaylar başvurularını sadece İnternet üzerinden İŞKUR resmi internet adresinden gerçekleştireceklerdir. Bu yönde başvuru için aşağıdaki iş ilanı numaralarını kullanabilirsiniz.

Engelli Temizlik Görevlisi İş İlanı Numarası: 00006580933

Eski Hükümlü Temizlik Görevlisi İş İlanı Numarası: 00006580946

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim