Erzincan Üniversitesi perosnel alımı için İŞKUR üzerinde ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre farklı pozisyonlarda olmak üzere 50 işçi alımı yapacak. Alımlar lise ve Ön Lisans kapsamunda yapılacak. Peki adaylardan aranan şartlar nedir? Alım yapılacak kadrolar nedir?

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Erzincan Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere, 1 Alçı Sıva Uygulayıcısı, 20 Güvenlik Görevlisi (Silahsız), 11 Temizlik Görevlisi, 1 Brülör Bakım Ve Onarımcısı, 1 Beko Loder (Kazıcı - Yükleyici) Operatörü, 10 Bahçıvan, 1 Isıtma Ve Sıhhi Tesisatçı(Doğal Gaz Tesisatçısı), 2 Elektrikçi (Genel), 1 Fayans, Seramik Ve Karo Döşemecisi alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Erzincan Üniversitesi bünyesine alım yapacağı personel eksikliğini gidermek için adaylardan, En az lise mezunu olmak, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olab,lecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Alım yapılacak pozisyona göre belirtilen özel nitelikleri taşıyor olmak, KPSS puanı ile alım yapılacak pozisyonlar için ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından lise mezunları için KPSSP94 v Ön Lisans mezunları için KPSSp93 puan türünden en az 60 puan almış olmak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

Üniversite bünyesine alımını yapacağı pozisyonlar için ilanı Türkiye İş Kurumu üzerinde 20 Aralık 2019 tarihi itibari ile yayımlandı ve başvuru süreci başladı. Bu yönde adaylar başvurularını en geç 24 Aralık 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden Elektronik ortamda veya İŞKUR İl Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır.