Kamuya personel alımı için yeni ilan yayımlandı. Yayımlanmış olan ilana göre Et ve Süt kurumu ile Emniyet İl Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere personel alımı gerçekleştirecek. İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde ilgili ilanların detaylarını aktaracağız.

YAYIMLANAN KAMU PERSONELİ ALIMI İLANLARI:

İŞKUR üzerinde 28 Ocak 2020 tarihli yayımlanmoş olan perosnel alımı ilanlarına göre Emniyet Müdürlüğü, ve Et ve Süt Kurumu personel alımı gerçekleştirecek. Alımlar sadece Engelli ve Normal Statüde olan adaylar için yapılacak olup alım yapılacak kadrolar ise Paketleme İşçisi ve Temizlik Görevlisi pozisyonlarına yapılacak.

Bu kapsamda Malatya İli Emniyet Müdürlüğü Polisevi Şube Müdürlüğü 6 Temizlik Göreclisi alacak. Erzincan Et ve Süt Kurumu ise 1 kişilik boş kadro ile Paketleme işçisi alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Paketleme İşçisi Alımı:

-İşe alınacak kişi 4857 sayılı İş Kanununa tabi olarak istihdam edilecektir.

-Adayların ağır ve tehlikeli işlerde çalışabilir olduğunu sağlık raporu ile belgelemek. (Sağlık Kurulu Raporu sınavı kazanarak işe alınacaklardan istenecektir.)

-Bulaşıcı hastalığı olmadığını tam teşekküllü sağlık kurulu raporu ile belgelemesi gerekmektedir.

-İŞKUR tarafından Kuruma bildirilen adaylar istenilen evrakları aşağıda belirtilen Kurum adresine teslim  edecektir. Evrak teslim tarihi ve sınav/mülakat tarihl Kurumun (Et ve Süt Kurumu Erzincan Tavuk Kombinası Müdürlüğü) internet web adresinden yayınlanacak olup, kişilere bu yönde ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

Temizlik Görevlisi Alımı:

  1. İşe alınacak işçilerin deneme süresi 90 gün olup, deneme süresi içinde başarısız olanların iş akdi feshedilecektir,
  2. Görevini yapmasına engel sağlık problemi bulunmamak,

BAŞVURULAR:

İŞKUR ile 28 Ocak 2020 tarihli yayımlanan EGM ile Et ve Süt Kurumu personel alımı ilanlarına başvuru süreci başlamıştır. Adaylar başvurularını en geç 31 Ocak 2020 tarihine kadar gerçekleştirecek olup başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden şahsen yapılacaktır.

Paketleme İşçisi İş İlan No (00005376552)

Temizlik Görevlisi İş İlan No (00005374565)

İLGİLİ HABER:  İŞKUR Aracılığı ile Kamu ve Özel İş İlanlarına Nasıl Başvuru Yapabilirim?

Yayımlanan İŞKUR memur personel alımı ilanlarından haberdar olmak için Bizleri takip edebilirsiniz. TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim