Türkiye İş Kurumu üzerinde 21 Mayıs 2019 tarihli yayımlanmış olan ilanlara göre Emniyet Genel Müdürlüğüne ve Milli Savunma Bakanlığına bağlı olan kamu kurumları bünyelerindeki personel eksikliğini karşılamak üzere İŞKUR üzerinde ilan yayımladılar. Söz konusu alımlar Engelli ve Normal statüde olan adaylar için geçerli olup bu yönde başvuru alınmaktadır. İlanın detaylarını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurumlar: Fethiye Polisevi ve Milli Savunma Bakanlığı 42. Bakım Fabrika Müdürlüğü

Çalışma Şekli: Daimi/Tam Süreli

İşveren Statüsü : Kamu

Bu bağlamda Bu kurumlar farklı pozisyonlarda personel alımı yapıyorlar. Fethiye Polisevi ( Merkez Kayıt ) bünyesine 2 Kişilik boş kadro ile Servis Komisi alıyor. Milli Savunma Bakanlığı 42. Bakım Fabrika Müdürlüğü Diğer Tahmil-Tahliye Ve İlgili Yük Taşıma İşçileri pozisyonunda 1 kişi alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İlgili kurumlar adaylardan bazı nitelikler arıyorlar. Bu kapsamda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, En az İlköğretim mezunu olmak ve fazla Lisans mezunu olmak, Adli Sicil kaydı ve Adli Sicil arşivi bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak gibi şartlar aranır.

Ayrıca Milli Savunma bakanlığı 42. Bakım Fabrika Müdürlüğü için adaylardan Engelli kamu Personeli Seçme Sınavına katılmış olmak niteliği bulunuyor.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına bugün itibari ile başladılar. Adaylara başvuru için 6 günlük bir süre verilmiş olup adaylar başvurularını 21 Mayıs 2019 tarihi ile 27 Mayıs 2019 tarihleri arasında yapılacak. Başvurularınızı https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden ilan numaraları ile arama yapılacak yapılabilir. İlgili iş ilanı numaralarını sizlerle aşağıda paylaşıyoruz.

Milli Savunma Bakanlığı 42. Bakım Fabrika Müdürlüğü : İş İlan No (00004988823)

Fethiye Polisevi ( Merkez kayıt ): İş İlan No (00004987660)

Editör: TE Bilisim